newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Seznamte se - Flowin

 
Seznamte se - Flowin

 

Zajímají vás trendy v oblasti fitness? Chcete zhubnout a zpevnit si postavu? Vydejte se cestou unikátního tréninku, při kterém jako cvičební nástroj využíváte pouze vaši hmotnost. Zkuste FLOWIN na vlastní kůži!

 

 

Kdo by nechtěl rychle a přirozeně sundat přebytečná kila, vyrýsovat tělo a zlepšit kondičku? Flowin nabízí tohle všechno a ještě mnohem víc. Celé kouzlo spočívá v tom, že vestoje, vsedě, vkleče nebo vleže na tenké cvičební desce posouváte dlaněmi, koleny, chodidly nebo předloktími speciální klouzací podložky. Přestože se popis může zdát složitý, některé cviky vám mohou vzdáleně připomínat například pohyby při vytírání podlahy nebo jízdě na běžkách, které tak důvěrně znáte. Flowin je ale mnohem větší zábava.

 

Pro nadšence i profíky

Cvičení je založeno na plynulých tazích proti odporu materiálu, ale pouze silou vašeho vlastního těla. Tou můžete sami regulovat náročnost daného cviku a jste tak vlastně trošku pánem svého tréninku. Nedochází proto k žádné nepřiměřené námaze kloubů ani jiné nebezpečné zátěži. Flowin naopak působí i jako perfektní prevence nejrůznějších úrazů a v posledních letech si získal svou popularitu i v rehabilitační péči. Švédští desetibojaři a fyzioterapeuti zkrátka moc dobře věděli, co dělají, když v roce 2003 stáli u zrodu tohoto konceptu. Ten se během pár let rychle rozšířil do celého světa a oblibu si v něm našla i velká část profesionálních sportovců.

 

Rychle a efektivně

Flowin je tak jednoduchý a přirozený cvičební systém, který ale dokonale nahradí celou posilovnu. Dochází při něm postupně k zapojení všech svalových skupin ve více než tří stech možných a velmi variabilních cvicích. Efektivita Flowinu je až neuvěřitelná – na běžné, ale zato kvalitní procvičení celého těla vám klidně postačí pouhých 20 minut! Důležité je ale správné a pečlivé provedení jednotlivých cviků, proto je nejlepší zejména v začátcích cvičit s trenérem.

 

V čem tkví hlavní výhody?

Flowin je cvičení pro každého – nezáleží na věku, váze ani fyzické kondici.

Flowin můžete cvičit kdekoliv – jste-li pokročilí a máte-li vlastní (nebo půjčenou) přenosnou cvičební podložku s kluzáky, nic vám nebrání vyjít cvičit do přírody a znásobit tak výsledný požitek. Babí léto je k tomu jako stvořené. Nepotřebujete ani mnoho místa, cvičební deska má sama o sobě rozměry jen 1 m x 1,4 m. A to hlavní - zátěž, kterou používáte ke cvičení - nosíte všude s sebou.

Snadno, rychle, přirozeně, bezpečně – Flowin je účinný trénink, který na rozdíl od jiných sportů nezatěžuje klouby. Hodí se proto i pro šetrnou rehabilitaci po úrazech (samozřejmě pod dohledem odborníka).

Variabilita Flowinu je nekonečná – cvičit lze buď v režimu „kardio“, kdy dochází k rychlejšímu spalování tuků a tím hubnutí, nebo je možné trénink zacílit na precizní provedení cviků v pomalém tempu, což vede hlavně k posílení břišních svalů a střední části těla. Tyto dvě možnosti se velmi dobře kombinují a navzájem doplňují podle potřeb a možností konkrétního tréninku.  

 

Lekce Flowinu má ve své nabídce většina našich fitness center, tak neváhejte a vydejte se ho vyzkoušet třeba na ukázkovou hodinu. Pro lepší představu vám mohou posloužit i různá videa a instruktáže, které najdete na webu.

 

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

2015.09.21 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30186x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: flowin fitness cvičení na podložce

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Flirt dance – neškodné posílení sebevědomí nebo zničující dřina s překvapivými výsledky?

  Je všeobecně známým faktem, že ženám tanec sluší a svědčí, leč o jeho prospěšnosti a pozitivních účincích ...
 
celý článek | Lucie Martináková | 2013.03.11 | přečteno: 30159x

Proč vaše dítě stále pláče? Možná za to může dětská kolika!

Jistě jste se již setkali se situací, kdy zkrátka miminko nebylo možné utišit. Ať se snažíte, jak se snažíte, nic nezabí...
 
celý článek | Admin | 2019.06.26 | přečteno: 30084x

Jak hubnout bez hladovění a chemických přípravků?

  Možná se vám to nezdá, ale opravdu lze hubnout bez zbytečného hladovění a bez nepřírodních preparátů, kter...
 
celý článek | Admin | 2014.07.11 | přečteno: 30148x

Neplacení alimentů maminkám je národním hitem! Kdo vám pomůže?

Statistiky v České republice, které se týkají rozvodů, jsou děsivé. Téměř každé druhé manželství skončí rozvodem. K t...
 
celý článek | Admin | 2013.09.29 | přečteno: 30044x
 

Portál pro ženy