newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Dárek, který nezklame? Vsaďte na oblíbené parfémy

 
Dárek, který nezklame? Vsaďte na oblíbené parfémy

Nakupování vánočních dárků znamená pro mnoho lidí každoroční stres. Kde vzít čas na pobíhání po obchodech? Co vybrat? Bude se to dotyčnému opravdu líbit? Nekonečné otázky víří hlavou a místo těšení se na svátky klidu přichází panika. Také marně přemýšlíte nad dárkem, který rozhodně potěší? Vykašlete se na snahu vymyslet něco netradičního a vsaďte na hezkou vůni. Darování parfémů je evergreen, který nezklame.

 

I parfémy koupíte pohodlně online

Parfémů nemá žádná žena nikdy dost a i muži novou voňavku určitě ocení. Můžete tak snadno obdarovat partnera, maminku, tatínka, sestru, prostě kohokoliv. V době internetu navíc vůbec nemusíte obcházet parfumerie a hledat něco naslepo. V internetových obchodech s parfémy a kosmetikou, jako je například oblíbený e-shop Elnino.cz, najdete kromě podrobných popisů vůní i recenze zákazníků, které napoví, nakolik je která vůně populární.

 

Vybírejte z ověřené klasiky, nebo vsaďte na neotřelé novinky

Nevíte-li si rady, pomocnou ruku podá šikovný vyhledávač, který nabídne tipy na dárky podle toho, pro koho jsou určené. Vyfiltruje vám parfémy a toaletní vody, které by se mohly líbit mamince nebo partnerovi, řídit se můžete třeba i podle ceny. Chcete-li vsadit na jistotu, můžete vybírat z bestsellerů vůní, kam patří například DKNY Be Delicious, Calvin Klein Eternity, Chloé, Davidof Cool Water, Dolce & Gabbana Light Blue nebo Calvin Klein Euphoria.  Mezi novinkami letošního roku, které budou opravdu krásným dárkem, můžeme vyzdvihnout třeba výjimečnou vůni Thierry Mugler Aura, luxusní parfém Chanel Gabrielle, charismatickou pánskou vůni Bvlgari Man In Black Essence nebo Guess 1981 pro muže a pro ženy.

 

Luxusní dárek? Dárková kazeta

Oblíbeným dárkem jsou také dárkové kazety, ve kterých kromě samotného parfému dostane obdarovaný ještě třeba tělové mléko nebo sprchový gel stejné vůně. Použitím celého kompletu dotyčný podtrhne vůni a prodlouží výdrž vybraného parfému. Balení dárkových kazet je navíc luxusně vyhlížejícím dárkem, který už nemusíte ani nijak balit, stačí jej dát pod stromeček.

 

Darováním pěkného parfému prostě nemůžete šlápnout vedle. V e-shopu Elnino.cz jich najdete obrovský výběr a za dobré ceny. Jste-li z Prahy a okolí, můžete si je i osobně vyzvednout na prodejnách v Praze 1 a Praze 3 nebo v centrále v Nové Pace.

 

2017.12.11 | Martina Limbergová | přečteno: 30086x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vánoce dárky parfémy vůně Elnino

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Stylová móda pro muže II.: Pánské pletené svetry se s úspěchem vrací na módní výsluní

Také se s chutí zachumláte do hřejivého pleteného svetru, jakmile venkovní teploty klesnou opovážlivě nízko a vy...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.11.04 | přečteno: 30692x

Ekologie a pečivo: Papírové sáčky jako cesta k udržitelnosti

Ekologickou stopu za sebou zanecháváme, ať se nám to líbí nebo ne. Stačí si ráno rozsvítit, otevřít ledničku, sednout do...
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.11.22 | přečteno: 524x

Minidron jako dárek za vysvědčení: Zasloužená odměna i parťák na léto

Letošní rok byl pro školáky obzvláště náročný, dobré výsledky by proto rodiče určitě neměli zapomenout ocenit. Zvlá...
 
celý článek | Admin | 2020.06.27 | přečteno: 30135x

Boeuf Bourguignon

Francouzská kuchyně je pojem. Pro toho, kdo někdy ochutnal, láska na první … líznutí. Pojem ještě větší je: Ho...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2013.12.01 | přečteno: 30126x
 

Portál pro ženy