newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Buďte krásná, už napořád!

 
Buďte krásná, už napořád!

Zaručené recepty, které vám pomohou udržet těžce vydřenou figuru do plavek i v trendy jarním kabátě!

 

 

Zaručené recepty, které vám pomohou udržet těžce vydřenou figuru do plavek i v trendy jarním kabátě!

Pustily jste se v zimě do boje a vyhlásily válku nadbytečným kilogramům, abyste byly v létě v plavkách za kočky? Přinášíme vám tipy, díky kterým si skvostnou postavu udržíte i s přicházejícím jarem a dokonce až do léta…prostě napořád! Nedovolte, aby se vrátily zpět!

Využijte několika tipů, které vám pomohou udržet postavu podle Vašich představ a především tak, jak jste si ji k obrazu svému vysoustružily.  I nadále si užívejte závistivé pohledů ostatních a především těch hodnoticích, které k vám budou vysílat osoby opačného pohlaví.

Dejte zelenou v péči o vaše zdraví

Každý z nás by si jistě přál mít postavu dle svých představ… máme pro Vás opravdu skvělou zprávu. Může ji mít každý z nás! Stačí se pouze řídit pravidly a vybudovat si disciplínu, jenž bude kontrolovat dodržování zásad k tomu potřebných.

 I v zimních kabátech a podzimních i jarních bundičkách budete vypadat přímo fantasticky, řiďte se radami, které Vám pomohou udržet si to, co jste získaly. Ostatně základem celého hubnoucího procesu je dodržovat správný řád ve stravování.

Mátová příchuť proti přejídání

První a nespornou zásadou, je udržet žaludek a chuť na uzdě! Použijte žvýkačky! Nebojte se žvýkat, když budete mít chutě na něco jiného, o čem víte, že by se to Vaší váze příliš nelíbilo a poté by kila šla nahoru. Chuť máty Vám sníží apetit a Vy budete v pozoru proti přejídání. A navíc se také obrníte proti chutím a vůním všeho dobrého, co uvidíte. Tip: V případě, že nemáte po ruce žvýkačku, vsaďte na zubní pastu. Výsledek bude stejně efektivní.

Strava ve znamení ovoce a zeleniny

Dlouhá zima nás často může podnítit k depresi a špatné náladě, začátek jara zase k tzv. jarní únavě, proto raději sáhneme po čokoládě, oplatkách či něčem vskutku nezdravém. Kalorické mňamky se postupem času ukládají a mění se v nevzhledné tukové záhyby na naší postavě. Zkuste chuť ošálit domácím tvarohovým dezertem s příchutí Vámi oblíbeného ovoce. Nejen, že si zamlsáte, ale uděláte správný krok pro dobrou linii. V případě, že jste v situaci, kdy máte neudržitelnou chuť na sladké, rozhodněte se pro čtvereček kvalitní hořké čokolády s obsahem kakaa alespoň 70 %. V největší míře se snažte o konzumaci ovoce, zeleniny a dalších potřebných látek pro naše zdraví.

Pokud chystáte rodinný oběd nebo občerstvení pro návštěvu, zahustěte pokrmy nastrouhanou syrovou bramborou. Zapomeňte na tučnou flákotu masa a věnujte pozornost kuřecímu, krůtímu, rybími nebo králičímu masu.

Nikdy nechoďte nakupovat s pocitem hladu, odnesli byste si mnohem více nepotřebných a většinou kaloricky vydatných surovin.

Odměňte se

Vymezte si dané dny pro vaše potěšení. Záleží jen na Vás, jakou formu si vyberete. Doporučuje se to, co pro vás představuje účinnou motivaci. Ženy určitě nepohrdnou nákupem módního doplňku nebo návštěvou kavárny, kde si poručí oblíbenou horkou čokoládu. Pány jistě potěší menší pivko, které jim dodá na náladě. Uvidíte, že odměna dokáže zázraky.

Sportujte pro dobrou náladu

Začněte maličkostmi, výtah vyměňte za schody, autobus za chůzi, automobil za kolo. Uvidíte, že zmíněné změny, Vám dodají na náladě a také ušetří Vaši peněženku, což se dvojnásobně vyplatí. Sportujte týdně minimálně alespoň 2 až 3 hodiny. Tělo si postupem na pohyb zvykne a stane se pro něj nezbytnou součástí. Brzy se dostaví přítomnost hormonů štěstí. Velmi prospěšný je bezesporu běh, za pouhých 20 minut spálíte až kolem 1000 Kj. Tip: Pokud jste si jisti, že se do pohybu nepřinutíte, pořiďte si čtyřnohého přítele. Ten Vás už donutí, abyste vytáhli paty z domu a to hned několikrát denně.

Osvojte si uvedené tipy a uvidíte, že krásná postava se vás bude držet jako klíště!

2013.03.12 | Andrea Sýkorová | přečteno: 30018x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zdraví; hubnutí; postava

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nestyďte se pozvat své hosty k sobě domů

Také jste přesvědčeni o tom, že máte dokonalý byt nebo dům? Potom se za něj nestyďte a ukažte ho ostatním. Samozřejmě...
 
celý článek | Admin | 2014.07.25 | přečteno: 30081x

Výběr kuchyňské linky a spotřebičů

  Trendy v interiérovém designu se neustále mění a vyvíjí. U kuchyní tomu samozřejmě není jinak. Pokud je pro vá...
 
celý článek | Admin | 2019.03.04 | přečteno: 30128x

Fenomén kočárky

Jak se žilo bez kočárků? Když si člověk představí dětský kočárek, připadá mu jako úplná samozřejmost do výbavy p...
 
celý článek | Irena Lochmanová | 2013.03.10 | přečteno: 30075x

Dobroty z málo známých druhů ovoce

Aronie, kdoule, mišpule, moruše, oskeruše… To nejsou zaklínadla z příběhů Harryho Pottera, ale jména...
 
celý článek | Mgr. Martina Fabšičová | 2015.11.11 | přečteno: 30306x
 

Portál pro ženy