newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak kombinovat červené sandály s oblečením, abyste vypadaly skvěle?

 
Jak kombinovat červené sandály s oblečením, abyste vypadaly skvěle?

Řekněte ano červeným botám! Pokud stále vybíráte neutrální tóny, vězte, že právě červené sandálky jsou zářivým a výrazným kouskem obuvi, který dodá vašemu outfitu pomyslnou třešničku na dortu.

 

Pro správný výsledný efekt takto výrazných bot je důležité, aby celkový vzhled působil harmonicky a vkusně. Kombinace se zbytkem outfitu je tak velmi důležitá a rozhodně tuhle část nepodceňte. Ale nebojte, probereme téma červených sandálků ze všech stran.

Jak vybrat kvalitní sandálky? 

Při výběru jakýchkoliv bot, nejen sandálků, je důležité dbát na kvalitu, aby se jednalo o dlouhodobou investici a boty nešly po pár obutích do koše. Proto dobře vybírejte materiál, který je základním ukazatelem kvality obuvi. Vybírejte sandálky z kvalitních materiálů, jako je kůže nebo kvalitní syntetické materiály. Vhodný výběr vám zajistí pohodlí, pevnost a odolnost sandálků. 

Zpracování bot si předem důkladně prohlédněte. Napoví vám švy –⁠ měly by být pevné, precizně zpracované, bez ostrých hran a dalších nedokonalostí. Zkontrolujte také kvalitu spon, zipu nebo svorky. 

Dalším klíčovým parametrem je pohodlí. To musíme prostě zkusit. Sandálky by měly být na nošení pohodlné, neměly by vás tlačit, klouzat ani vás dřít. Klíčový je také vhodný výběr podpory nohy, stélky a ideální výšky podpatku tak, aby vám vyhovovala. 

Jen červená to může být: Jak ji kombinovat? 

Pokud už jste překonaly počáteční ostych, pak směle do červené! Jenže jak ji kombinovat, aby nevypadala se zbytkem outfitu příliš vyzývavě, ale krásně jej doladila? 

  • Červené sandály se skvěle kombinují s méně výraznými barvami, kterým naopak dodá šmrnc. Bílá, světle béžová, šedá nebo černá jsou ideálními parťáky pro kombinaci právě s červenou. A samozřejmě skvěle vypadá i s červenou samotnou –⁠ v červených šatech s červenými sandálkami rozhodně vyniknete.
  • Ne nadarmo se říká, že by boty měly ladit k pásku nebo kabelce. Nebo obojímu. Nebojte se tak sladit sandálky i k podobnému odstínu kabelky nebo pásku. Vytvoříte tak outfit, jehož jednotlivé kousky si budou skvěle notovat. 
  • Buďte opatrnější se vzory a dalšími texturami. Méně je více –⁠ než zbytečně překombinovávat, raději vsaďte na jeden výraznější prvek, a zbytek se snažte spíše ladit v neutrálních tónech a bez vzorů. 

Styl: Čeho chcete dosáhnout? 

Rozhodněte se, jaký styl pro vás bude tím pravým ořechovým. Od toho se můžete odpíchnout nejen při výběru vhodné obuvi, ale i doplňků. Pokud preferujete elegantní a formální vzhled, nejspíš tomu přizpůsobíte také sandálky, které v ideálním případě mohou být na podpatku nebo na klínku a skvěle budou ladit s černým sakem a kalhotami. Pokud je vám bližší ležérní styl, i tady můžete vybírat výraznější červené sandálky. Jen podpatek vyměníte za sandálky bez platformy a varianta pro vás je na světě.

Nezapomeňte na správnou péči bot

Aby vaše sandálky zůstaly výrazné a krásné co nejdéle, je důležité se o ně náležitě starat. Nezapomeňte je pravidelně čistit podle pokynů výrobce. Použijte vhodné čisticí prostředky na daný materiál obuvi, které nezpůsobuje vyblednutí nebo poškození barvy. Boty uchovávejte na vzdušném a suchém místě, abyste zabránily zbytečnému poškození materiálu. Ideální je místo bez přímého slunečního záření, které by mohlo způsobit vyblednutí barvy. 

 

2023.04.14 | Nina Albertová | přečteno: 30277x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda boty obuv sandály tipy a triky módní trendy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Netradiční sladko slané záviny z listového těsta

Není snad typičtějšího ryze podzimního sladkého pokrmu, nežli tradičního jablečného závinu. Co jej však tentokrát nah...
 
celý článek | Adela Rychtáriková | 2015.11.03 | přečteno: 30242x

3 tipy, jak zatočit s nudou v posteli

Sex je velmi příjemnou součástí každého vztahu. V začátcích zamilovanosti vášní vzplaneme každou chvíli a milování s nov...
 
celý článek | Lea Kubová | 2020.10.24 | přečteno: 30596x

Když byt škodí vašemu zdraví

Dříve se o nich mluvilo hodně, dnes jako by úplně přestaly existovat. Řešíme uspořádání bytů podle pravidel feng-šuej, p...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.10.09 | přečteno: 30204x

Zajíc v pytli 1. - LADYBOX

Ne každý zajíc v pytli je špatný zajíc a já se rozhodla, že vám představím pár těch milých zajíců, ze kterých bu...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.07.04 | přečteno: 30147x
 

Portál pro ženy