newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Hledáte originální dárek? Darujte zážitek z Aquapalace Praha, kde si vybere opravdu každý

 
Hledáte originální dárek?  Darujte zážitek z Aquapalace Praha, kde si vybere opravdu každý

Vánoční shon pomalu a jistě nabírá na síle a vy si jistě říkáte, čím letos své nejbližší obdarujete. Namísto toho, abyste se stresovali, zda vám dárek kvůli přetíženým dodavatelům stihne dorazit, darujte zážitek. A to rovnou pro celou rodinu! Aquapalace Praha připravil několik poukazů, kterými potěšíte nejen vaše ratolesti. Dárky jednoduše zakoupíte prostřednictvím e-shopu a vše budete mít hotové za jedno odpoledne.

 

Radost pro ty nejmenší

Potěšte děti dětskou kartou Hvězdička, se kterou si užijí vodní radovánky neomezeně po celý rok! Voucher zajistí vstup do Vodního světa, kde o skvělé zážitky není nikdy nouze. Děti si užijí jízdu na 21 skluzavkách všech druhů i adrenalin na nejdelší Divoké řece v České republice, která měří rekordního čtvrt kilometru. Poukaz platí pro děti do výšky 150 cm nebo do 12 let věku.

Dětská karta Hvězdička: 1 790 Kč

K dostání v e-shopu či na pokladnách Aquapalace Praha.

Rodinná vstupenka do Vodního světa

Udělejte radost sobě, partnerovi i těm nejmenším a užijte si odpoledne plné adrenalinu a skvělých zážitků v nejzábavnějším aquaparku u nás. Čeká vás dobrodružství a relax na jednom místě, a to v každém ročním období. Těšit se můžete na mořské vlnobití, stovky metrů skluzavek ale i jedinečný zážitek v podobě virtuální reality na tobogánu TUBE nebo pod vodní hladinou v Paláci pokladů, kde se doslova proletíte nad hřebeny hor díky simulátoru létání. Pravý karibský odpočinek potom nabídne například POOL bar, kde servírují výtečné drinky přímo do bazénu. Voucher platí pro 2 dospělé a 2 děti do výšky 150 cm či 12 let věku.

Rodinná vstupenka na 3 hodiny do Vodního světa: 1 849 Kč

K dostání v e-shopu či na pokladnách Aquapalace Praha.

Saunová permanentka na zkoušku

Neomezený počet vstupů do saun, hlídání dětí zdarma i parkování v jednom – Saunová permanentka do největšího saunového světa u nás jistě potěší každého, kdo by si rád dopřál pravidelné prohřívání. Saunový svět Aquapalace Praha nabízí 18 prohříváren s různými stupni vnitřní teploty i intenzity saunovacího zážitku, ze kterých si vybere opravdu každý. Kromě krytého areálu nabízí venkovní zemní i srubovou baňu, rozsáhlou zónu s ochlazovacími bazénky i lehátky. Fakt, že se v České republice řadí ke špičce, potvrzuje také jeho tým zkušených saunérů, kteří letos zabodovali na Mistrovství světa v saunových ceremoniálech.

Saunová permanentka na zkoušku: 2 590 Kč

K dostání v e-shopu či na pokladnách Aquapalace Praha.

Aroma masáž 60 min

Hledáte originální dárek pro svou drahou polovičku nebo chcete udělat radost sami sobě? Sáhněte po celotělové masáži s aroma oleji, kterou si zamiluje opravdu každý. Základem je uvolňující a relaxační masáž doprovázena voňavými oleji, které si navíc můžete vybrat přímo na míru podle nálady nebo třeba denní doby.

Aroma masáž 60 min: 1 290 Kč

K dostání v e-shopu či na pokladnách Aquapalace Praha.

 

2021.12.14 | Lea Kubová | přečteno: 30079x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: aquapalace Praha dárky zážitky aquapark

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Osobní rozvoj vám pomůže k radostnějšímu životu

Život v dnešní době se nám mnohdy zdá velmi složitý. Denně zažíváme stres v pracovním procesu, do toho starosti o rodinu...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2020.03.08 | přečteno: 30064x

Dopřejte si pravidelně vejce, prospějete svému zdraví

Odpíráte si vejce, protože nejsou zdravá a dokonce mohou při častější konzumaci škodit našemu zdraví? Omyl, vejce nejenž...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.01.26 | přečteno: 30061x

Flirt dance – neškodné posílení sebevědomí nebo zničující dřina s překvapivými výsledky?

  Je všeobecně známým faktem, že ženám tanec sluší a svědčí, leč o jeho prospěšnosti a pozitivních účincích ...
 
celý článek | Lucie Martináková | 2013.03.11 | přečteno: 30140x

Obdarujte letos své blízké dobrotami z vlastní kuchyně

Vymyslet dárky k Vánocům, které by potěšily a nestály moc peněz, je docela oříšek. Co to letos vzít za jiný konec a míst...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2018.12.10 | přečteno: 30094x
 

Portál pro ženy