newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Darujte pod stromeček kousek luxusu! Tyto šperky potěší každou ženu

 
Darujte pod stromeček kousek luxusu! Tyto šperky potěší každou ženu

Napadá vás lepší vánoční dárek pro ženu než šperk? Pokud se trefíte do vkusu, odměnou vám bude nádherný úsměv a upřímná radost. Které šperky jsou takzvaně sázkou na jistotu?

 

Proč darovat pod stromeček šperk?

Jedinečný šperk jako dárek dokáže podtrhnout výjimečnost daného okamžiku a vyjádřit tak váš obdiv, lásku, vděk a další emoce beze slov. Šperky jsou navíc univerzálními dárky, které se v průběhu roků nemění a jsou nesmrtelné. Pokud sáhnete po typu, který bude žena moci nosit každý den, budete mít jistotu, že si vás a také okamžik, kdy jste ji šperk předali, pravidelně vybaví.

                                                               Zdroj foto: 4 PM production / Shutterstock.com

Náramek

Jedním z ideálních druhů šperků jsou náramky. Ze všech kategorií jsou totiž nejuniverzálnější. Vybírat můžete z elegantních, minimalistických, hravých či více osobních. Personalizované šperky mohou obsahovat gravír s písmenem, slovem či třeba motivem dle vašeho výběru. Milovnici knižních příběhů tak můžete obdarovat například náramkem s přívěskem s motivem z Malého prince, ženě, která miluje astrologii, můžete darovat náramek s vyobrazením jejího znamení zvěrokruhu a takto bychom mohli pokračovat stále dál. Víte ale, kam míříme, že?

Náhrdelník

Víte-li s jistotou, že žena ráda střídá náhrdelníky, vyberte nějaký s přívěskem či bez. Promyslete také důkladně volbu délky a stylu. Oblibě se těší minimalistické řetízky se zlatými, stŕíbrnými nebo platinovými přívěsky, případně přívěsky s drahokamy. Léty ověřeným kouskem jsou také perlové nárdelníky.

Náušnice

Trojici šperků, které je ženě možné darovat k Vánocům, uzavřeme náušnicemi. Zde si ale dejte dobrý pozor. Ne každá žena totiž náušnice nosí. Některé nemají ani propíchnuté uši, tudíž by se náušnice postaraly o vánoční faux pas, čemuž se chce každý vyhnout. Peckové, kruhové, visací nebo ve stylu solitér? Které vyberete?

Jak vybrat ten pravý šperk?

Typy šperků, které ženě rozzáří oči a zaručeně ji u vánočního stromečku potěší, jsme si již vyjmenovali. Teď je ale dobré si ještě říci, jak vlastně ten vhodný šperk vybrat. Na co byste se při výběru měli zaměřit a jakým detailům věnovat pozornost?

                                                                    Zdroj foto: DuxX / Shutterstock.com

Začněte výběrem materiálu

První, na co se při vybírání šperku zaměřte, je materiál. Zlato, stříbro, platina – vybírejte podle toho, jaké šperky nosí daná žena nejčastěji.

Nepodceňte ženin styl

Víte, že žena, kterou chcete obdarovat, si potrpí na minimalistický styl? Mějte to na paměti při vybírání vánočního dárku. Má naopak ráda výrazné prvky? Snažte se maximálně trefit do jejího vkusu. Nevybírejte podle sebe, ale podle toho, co si myslíte, že zaujme právě ji.

Nevíte si rady? Přizvěte si pomocníka

Nejste si výběrem šperku jistí a potřebovali byste poradit? Nechoďte za budoucí obdarovanou, ale přizvěte si na pomoc někoho, kdo ji dobře zná a ví, co se jí líbí. Může to být její skvělá kamarádka, maminka, dcera či třeba sestra.

Potěšte svou ženu, maminku, sestru, kamarádku či třeba babičku úchvatným šperkem, který ji skutečně potěší.

 

2023.11.28 | Nina Albertová | přečteno: 405x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vánoce dárky inspirace šperky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Pomáhejte s námi těm, kteří to potřebují. Je to snadné!

Je hodně těch, kteří potřebují pomoc druhých. Spousta z nich jsou malé děti, kterým osud rozdal do vínku špatné karty. J...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.01.21 | přečteno: 30090x

Co to piješ za (ne)čaj?

Otázka, kterou v obou formách slýchávám až nechutně často. A ať je odpověď jakákoli, vždy se najde někdo, kdo nad ní ...
 
celý článek | Martin Klose | 2013.07.08 | přečteno: 30048x

Napsala jsem pro Vás eBook a je ZDARMA!

Možná i vy, stejně jako dříve já, tápete ve výběru sportovní podprsenky. ...
 
celý článek | Všeprosporty.cz | 2013.07.16 | přečteno: 30073x

Je úplná rovnocennost mezi pohlavími správná?

Již léta vzduchem sviští pojmy jako je genderová válka, feminismus či emancipace žen. Ale kam až můžou dojít? Jaké js...
 
celý článek | Lucie Martincová | 2014.07.31 | přečteno: 30083x
 

Portál pro ženy