reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Venku je zima a sychravo, ale to není důvod si nepochutnat. Stačí mít zastřešenou terasu a elektrický gril. Grily Muurikka Smoker vypadají zajímavě už svým designem a kromě grilování nabízí i možnost uzení. Právě tu jsme vyzkoušeli. Nejdříve se musí připravit tác se dřevní štěpkou. Pro snadnější údržbu je potř...
 
celý článek | Lea Kubová 2014.12.03
Lahodné pokrmy kdykoliv a kdekoliv Elektrické grily jsou oblíbené pro svou jednoduchou obsluhu a také možnost využití i ve městě, třeba na terase či balkóně. V takových podmínkách je použití klasického grilu kvůli kouři nemyslitelné. Navíc je grilování v elektrickém grilu nejzdravější variantou této úpravy...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.11.28
Co budeme potřebovat? Na náplň: 4 vaničky plnotučného tvarohu zakysanou smetanu 2 vejce 150ml mléka 150g moučkového cukru 1 a půl balíčku vanilkového pudinku vanilkový cukr 3 lžíce kakaa Na těsto: 100g změklého másla 100g mou...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.11.24
Kvalita především Je vám tato značka povědomá? Pokud rádi sledujete pořady o vaření a patří mezi vaše oblíbence i Jiří Babica, tak je to určitě tím. Právě on totiž nádobí od této značky ve svém televizním pořadu používá. A určitě není sám, kdo je s ním spokojen. Nádobí Aston zaručuje především vysokou kval...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.11.10
V dnešní době seženete řepu syrovou téměř v každém obchodě s potravinami. Já vám dnes ukážu, jak řepu upravuji já ;) Tip číslo 1: PEČENÁ ŘEPA Řepu omyjete, osušíte, pevně zabalíte do alobalu, uložíte na plech a šoupnete do trouby na 200°C na hodinku až dvě. Já peču raději dvě a řepy třeba kilo. Aby se mi...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.11.10
V jednoduchosti je krása Základem italské kuchyně jsou jistě těstoviny. Nikde jinde na světě vám je nepřipraví v tolika různých úpravách a tak chuťově vynikající. Je až neuvěřitelné, že jde přitom někdy o jídlo složené třeba jen ze tří surovin. Jednoduchost je totiž také poznávacím znamením italských jídel...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.10.30
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy