newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vytiskněte si fotky ze zimní dovolené doma – levně a kvalitně

 
Vytiskněte si fotky ze zimní dovolené doma – levně a kvalitně

Velká část moderních tiskáren má zabudovanou funkci pro tisk fotografií, s ohledem na nízké ceny náplní do tiskáren pak není třeba nechat si tisknout fotografie z dovolené ve fotoateliérech. Dnes jsme pro Vás připravili pár praktických tipů na to, jak si doma levně a kvalitně vytisknout fotografie z dovolené.

 
  1. Nastavte si správný režim tiskárny

Nastavení kvality tisku najdete přímo na kontrolním panelu Vaší tiskárny či v nastavení tisku v operačním systému (viz. níže). Zde změňte Váš současný profil tisku na „fotografie“ (pozn. různí výrobci tiskáren tento profil mohou nazývat jinak). Pak také zkontrolujte nastavení tisku přímo ve Vašem operačním systému (Windows, Mac).

 

                                      Ukázka nastavení tisku fotografií u tiskárny značky CANON

Kromě samotného režimu tisku je tiskárně nutné určit i to, na jak veliký papír budete tisknout (jestli budete tisknout fotografie o rozměru 10x15; 13x18; 20x25 apod.)

Kvalitu tisku fotografií doporučujme nastavit na „vysoká“, abyste tak docílili fotografií, jež se sytostí barev budou rovnat těm z fotoateliéru.

  1. Tiskněte na správný papír

Asi Vám bylo trošku jasné, že kvalitní fotografie nevytisknete na klasický (křídový) papír. Je to tak, nevytisknete. Pro tisk fotografií je vhodné si pořídit fotopapír, kdy je na Vás, jaký rozměr zvolíte a jestli zvolíte matný či lesklý papír. Fotopapír seženete snadno na internetu, ve větších supermarketech či u prodejců fotografických potřeb.

  1. Tiskněte levně a zároveň kvalitně

Nebojte se, domácí tisk fotografií Vás finančně nezruinuje. Pokud pro tisk fotografií využijete kvalitní neznačkovou náplň do tiskárny, budete schopni si doma zhotovit fotografie o desítky procent levněji, než ve fotoateliéru.

Kvalitní neznačkové náplně, pokud jde o ty nabízené společností Tisknulevne.cz, se svoji výtěžností a spolehlivostí rovnají těm originálním. Ovšem, pokud jde o cenu, jsou o zhruba 60 % levnější, přičemž získáváte i nadstandardní služby, jako jsou pojištění proti poškození tiskárny, telefonickou podporu zdarma či rychlé vyřízení reklamací.

Srovnatelná kvalita za nižší cenu

Pokud se budete řídit 3 výše uvedenými kroky, nic Vám nebrání v tom vytisknout si doma fotografie se srovnatelnou kvalitou a nižší cenou, než ve fotoateliéru. Neváhejte tedy a zvěčněte si doma vzpomínky na Vaši poslední zimní dovolenou. Je to snadné, rychlé a levné!

 

 

Image courtesy of marcolm at FreeDigitalPhotos.net

2015.02.27 | Admin | přečteno: 30035x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Fotografie tisk domácí tiskárna tiskni levně

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak vybrat ten správný obojek pro vašeho psího miláčka?

Přibyl do vaší rodiny nový čtyřnohý člen a vy se už nemůžete dočkat společných podzimních procházek? Potom bude váš p...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.09.06 | přečteno: 30097x

Šlehačková bábovka – klasika pro každou příležitost

Poctivá domácí buchta je něčím, co moje rodina ocení kdykoliv, ať je zrovna vlezlá zima nebo horké léto jako nyní. Teplé...
 
celý článek | Lea Kubová | 2018.06.14 | přečteno: 30196x

Pranostika a zahrada v dubnu. Vysazujeme rakytník

Venku to stále na jaro nevypadá, přestože již oficiálně začalo. Došlo ke změně na letní čas a my se snad už brzy dočk...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30055x

Vybíráme prostěradla: Jaký materiál je nejlepší?

Často se mluví o vlivu postele a matrace na kvalitu našeho spánku. Ale možná se tak trochu zapomíná na to, že stejně důl...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.12.01 | přečteno: 30399x
 

Portál pro ženy