newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte přírodní pečující kosmetiku pro miminka s měsíčkem lékařským

 
Vyhrajte přírodní pečující kosmetiku pro miminka s měsíčkem lékařským

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům Olze S., Monice Z. a Libuši S!

 

Pečujte o citlivou a jemnou pokožku vašich dětí a miminek s kvalitní přírodní kosmetikou. Šetrná a zklidňující péče s macerátem měsíčku lékařského, to je dětská kosmetika značky PURITY VISION. V naší soutěži můžete vyhrát Bio Měsíčkový mycí gel, Bio Měsíčkový olej nebo Bio Květinovou vodu pro miminka.

Šetrná péče se zklidňujícím měsíčkem lékařským

Díky jedinečným účinkům měsíčku se Bio Měsíčkový mycí gel pro miminka postará i o tu nejcitlivější pokožku. Konzistence gelu se po styku s vodou změní na mléčnou emulzi, která šetrně pečuje o pokožku dětí a miminek, a přitom ji pomáhá udržet hydratovanou. Přírodní složení s Bio Pupalkovým a Bio Sezamovým olejem pokožku miminek vyživuje a chrání. Bio Levandulová a Bio Růžová voda pokožku harmonizuje a dodá ji potřebnou hydrataci. Gel je vhodný i v péči o pokožku náchylnou k opruzeninám či se sklony k ekzémům.

V měsíčkových produktech PURITY VISION najdete speciální odrůdu Měsíček plamen plus, která je známá pro své jasně oranžové květy. Měsíčková kosmetika tak pokožku úžasně zklidňuje a regeneruje. Měsíček lékařský si sami pěstují v malebné obci jménem Střílky na Jižní Moravě, kde všechny produkty vznikají. Mají tak pod křídly celý proces od zasazení semínka až po dovezení balíčku s výrobky k vašim dveřím.

Synergie kvalitních pečujících olejů

Bio Pupalkový olej pokožku promašťuje, regeneruje a pomáhá obnovovat zpět její elasticitu. Pokožku také vyživuje a chrání.

Bio Sezamový olej obsahuje řadu důležitých vitamínů a minerálů, díky čemuž je ideální v péči o suchou pokožku, kterou vyživuje a uzamyká v ní vlhkost.

Bio Růžová voda je známá svými jedinečnými hydratačními vlastnostmi. Pokožku zklidňuje, regeneruje a dodává jí dávku antioxidantů.

Bio Levandulová voda pokožku miminka zklidňuje a harmonizuje. Je vhodná v péči o opruzeniny nebo citlivou a náchylnou pokožku.

Bio Měsíčkový olej je vyroben tradiční metodou pozvolného macerování, při němž jsou květy měsíčku lékařského (calendula officinalis) na několik týdnů naloženy do za studena lisovaného bio slunečnicového. Do macerátu tak přechází zklidňující síla a zjemňující vlastnosti bylinky.

Soutěž o pečující kosmetiku pro miminka

Pro tři výherce máme produkty PURITY VISION z řady dětské přírodní kosmetiky. První vylosovaný vyhraje Bio Měsíčkový mycí gel, druhou cenou je Bio Měsíčkový olej a pro třetího výherce máme Bio Květinovou vodu pro miminka. Stačí odpovědět na naši otázku a mít trochu štěstí při losování.

Soutěžní otázka

Jaká složka dodává mycímu gelu společně s měsíčkem příjemnou vůni?

Nápovědu najdete zde.

Svou odpověď zašlete na e-mail soutez@portalprozeny.cz nejpozději do středy 7.9. 2022 a do předmětu zprávy napište „miminko“. Přejeme hodně štěstí!

 

2022.08.23 | Martina Limbergová | přečteno: 30258x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěže kosmetika Purity vision dětská kosmetika péče o miminko

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Soutěž o tři balíčky kosmetiky s Tea Tree Oil

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.09.04 | přečteno: 30159x

Jak vám barvy ovlivňují život?

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vám barvy ovlivňují život? Existuje celá škála oblastí, kde se využívají barvy. Barvy...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.01.30 | přečteno: 30101x

Znáte pojem preeklampsie? Jaké jsou příznaky a léčba?

V těhotenství přibývá mnoho starostí a obav. Jednou z nich je preeklampsie. A tato obava je velmi oprávněná. Z celosvěto...
 
celý článek | Admin | 2021.10.31 | přečteno: 30378x

Víte, jak správně prát prádlo, aby vydrželo co nejdéle jako nové a neztrácelo barvu?

Fungl nová drahá pračka ještě nezaručuje perfektně vyprané prádlo, které i po několika vyprání drží tvar a barvu. Každý ...
 
celý článek | Admin | 2021.10.28 | přečteno: 30528x
 

Portál pro ženy