newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte pobyt v jedinečném smarthotelu Nezvalova archa v Olomouci

 
Vyhrajte pobyt v jedinečném smarthotelu Nezvalova archa v Olomouci

Hledáte komfortní hotel v Olomouci? Vyzkoušejte unikátní smarthotel Nezvalova archa, který je jedinečným spojením ubytování a umělecké galerie. Jeho moderní samoobslužný koncept vás jistě nadchne a do detailu promyšlené vybavení uspokojí všechny vaše požadavky.

 

Soutěž o pobyt pro dva v Nezvalově arše

Chcete vyzkoušet ubytování v Nezvalce zdarma a na vlastní kůži otestovat její komfort? Zapojte se do naší soutěže a můžete vyhrát pobyt pro dva na dvě noci ve smarthotelu Nezvalova archa na ulici Nezvalova v Olomouci. K účasti stačí hlasovat pro Nezvalovu archu v soutěži Hotel roku Czech Awards na tomto odkazu a na mail soutez@portalprozeny.cz nám poslat fotku obrazovky po odhlasování.

Nezvalova archa – hotel i umělecká galerie

Hotel Nezvalova archa vyrostl z bývalé výměníkové stanice na ulici Nezvalova, nedaleko hlavního vlakového nádraží a s historickým centrem Olomouce na dosah. Přestože je zasazený na sídlišti mezi paneláky, všechny pokoje mají výhled do zeleně. Budova upoutá na první pohled už zvenčí. Inspirací byla architektovi Davidu Helcelovi biblická Noemova archa. Nad přízemím budovy, které je pomyslnou čarou ponoru, se nachází další dvě patra zakřivená do tvaru lodi. Vlnitá fasáda připomíná vlnky na moři a zdobí ji barevné šrouby odkazující na hvězdnou oblohu, na „zádi lodi“ se táhne vnější schodiště s kormidlem. Smarthotel Nezvalova archa je nejen hotelem, ale také uměleckou galerií. Exteriér i interiér provází díla fotografa, malíře a výtvarníka Jiřího Davida. Najdete tu jeho malby na posuvných zástěnách, designové vázy nebo básně.

Komfortní ubytování, zábava i relaxace

Stejně jako Noe na palubu své lodi bral páry, jsou i pokoje v hotelu dvoulůžkové. Není ale problém do nich přidat dětskou postýlku, pokud byste se chtěli ubytovat s dítětem. V přízemí hotelu se nachází společné prostory, které jsou hostům k dispozici 24 hodin denně. Najdete tu útulný obývák, samoobslužnou kuchyni s jídelnou a společenský salón. K relaxaci slouží i sauna s možností objednání různých masáží. Všechny prostory můžete využívat k odpočinku, ale také třeba k práci, kdy máte po ruce plně vybavený kancelářský kout s počítačem a tiskárnou. V Nezvalově arše jsme prostě vlastním pánem. Kdykoliv si tu můžete uvařit, vyprat, pozvat přátele na kávu nebo třeba uspořádat školení.

Unikátní samoobslužná kuchyně s jídelnou

Samoobslužný koncept hotelu s využitím moderních technologií, na kterém vznikl hotel Nezvalova archa, je v Česku zatím nevídaný. K pobytu vám stačí chytrý telefon a platební karta. Svůj pokoj si odemknete elektronickým klíčem, který vám přijde po rezervaci. Platební kartu pak využijete v samoobslužné kuchyni, kde máte po celou dobu pobytu k dispozici lednice a spíž se zásobou čerstvých regionálních potravin. Stačí si vybrat, na co máte chuť, namarkovat vše na dotykové obrazovce a zaplatit kartou. V době, kdy většina z nás používá samoobslužné pokladny v obchodech, to není vůbec nic složitého. Můžete si tak ve dne v noci dopřát něco malého na zub, uvařit si čaj nebo kávu, ale třeba i večeři o několika chodech. Podrobnou recenzi si můžete přečíst tady.

Hlasujte pro Nezvalovu archu v Czech Awards

Jako se Noemova archa stala symbolem, věřím, že se jím stane i Nezvalova archa. Symbolem nového moderního směru, kterým se hotelnictví bude v budoucnu ubírat. A my všichni k tomu můžeme právě teď přispět. Pojďte s námi podpořit tento unikátní smarthotel v soutěži Hotel roku Czech Awards, kterou v loňském roce vyhrál. Hlasovat a pomoci mu získat ocenění Hotel roku i letos můžete kliknutím na odkaz zde.

 

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz
2022.03.16 | Martina Limbergová | přečteno: 30177x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž smarthotel Nezvalova archa ubytování Olomouc

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nakupte nový nábytek pohodlně a bezpečně přes internet

Nákupy na internetu jsou dnes běžnou záležitostí. Z pohodlí domova si můžete pořídit naprosto vše, od oblečení, přes ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.03.04 | přečteno: 30094x

Gruzie 2012 - Rychle, než přijdou turisti

Podzimní listí, super výlet do hor jistí. A když k tomu přijde ještě nějaká ta pěkná akcička na letenky, chuť vyrazit...
 
celý článek | Jiří Hošek | 2013.05.31 | přečteno: 30047x

5 způsobů, jak zamezit nadměrnému pocení

Potí se každý z nás, což je zcela přirozené. Pocením si naše tělo udržuje stálou tělesnou teplotu, zvlhčuje kůži a ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.11.18 | přečteno: 30142x

Jak vybrat vhodné karty

Vybrat si Tarotové karty, které vám sednou, je docela náročné. Možná, že se vám to napoprvé nepovede. A protože karty...
 
celý článek | Jitka Rázková | 2014.02.22 | přečteno: 30048x
 

Portál pro ženy