newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vneste do svého sexuálního života nový vítr – vyzkoušejte anální sex!

 
Vneste do svého sexuálního života nový vítr – vyzkoušejte anální sex!

Většina partnerů se po nějakém čase dostane do fáze, kdy se jejich sexuální život stane tak trochu rutinou. Máte také už všechny oblíbené polohy mockrát vyzkoušené a přemýšlíte, čím dalším okořenit vaše postelové hrátky? Odhoďte předsudky a pusťte se do análního sexu. Možná vás překvapí, jak moc se vám bude líbit.

 

Stud a strach do ložnice nepatří

V provozování análního sexu ženám většinou brání dvě věci – strach a stud. Bojí se nepříjemných pocitů a bolesti, stydí se za přirozené tělní projevy a mnohokrát i jen přiznat, že by je něco takového vůbec mohlo lákat. Raději proto o análních radovánkách nechtějí ani slyšet. Přitom pro muže je tato technika velmi vzrušující a příjemnou kratochvílí. Ukažte tomu svému, že jste sebevědomou ženou, která obavy nechává za dveřmi ložnice a pro milostný vztah ledacos udělá.

Opravdu to chcete? Výborně!

Prvním krokem k tomu, aby se vám sex do konečníku opravdu líbil, je zapracovat na své psychice. Upřímně si odpovězte, proč jej chcete zkusit. Pouze na nátlak partnera, nebo vás skutečně láká? V prvním případě se možná nedokážete pořádně uvolnit a nebude to příjemný zážitek. Pokud je pro vás dráždění zadní části těla zkrátka nepředstavitelná věc a už pomyšlení ve vás vyvolává odpor, nemá cenu se přemáhat, abyste svému muži za každou cenu vyhověla. Jestliže ve vás ale představa této tak trochu „zakázané“ techniky vyvolává pocit vzrušení, směle do toho. Budete potřebovat jen trpělivého partnera a lubrikační gel.

Důkladná hygiena je základ

Zásadním bodem při análním sexu je hygiena. Řitní otvor je potenciálně rizikový ohledně přenosu infekcí a zároveň je také snadno zranitelný. Důkladná sprcha by tedy měla být samozřejmostí před i po aktu. Jestliže máte strach z toho, že neudržíte stolici, můžete si nejdříve aplikovat klystýr. Speciální roztok seženete v lékárně. Minimálně byste ale měli počkat aspoň hodinu nebo dvě po posledním jídle, abyste předešli pocitu plnosti a případnému nutkání navštívit toaletu.

Postupujte pomalu a zlehka

Při předehře si dejte opravdu načas a nikam nespěchejte. Nechte partnera pomalu a jemně prsty dráždit okolí vašeho análního otvoru a sledujte, jaké pocity to ve vás vyvolává. Postupně může zkoušet proniknout prstem dovnitř, ale vždy jen tak, aby vám to nepůsobilo bolest. Na rozdíl od vagíny není řitní otvor přirozeně zvlhčován, určitě přitom tedy nezapomeňte na lubrikační gel, bez něj se prostě neobejdete. Jakmile se dostatečně uvolníte, můžete přikročit k samotnému aktu. Opět platí, že je třeba trpělivosti a opatrnosti. Jistě brzy sama ucítíte, jestli je vše v pořádku a můžete se plně oddat vzrušení.

Vezměte na pomoc erotické hračky

Pokud si tyto hrátky oblíbíte, určitě neváhejte vyzkoušet i různé sexuální pomůcky. Erotické hračky příjemně osvěží každou milostnou chvíli. Dobře poslouží anální kolík, dildo, vibrátor nebo kuličky. Stačí si rozmyslet, co od pomůcky očekáváte. Napovědět mohou třeba video recenze sexshopu Růžový Slon, inspirujte se na jejich facebooku.         

        

                 

 

2019.03.14 | Lea Kubová | přečteno: 30112x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: sex vztahy anální sex erotické hračky sexshop

 
archiv

Nejzajímavější články

 

10 nejlepších kousků na letošní jaro

Jasná a kontrastní jarní móda potěší různými styly, zajímavými potisky a barvami. Navzdory osobním vizím a odlišnému zam...
 
celý článek | Lea Kubová | 2022.05.31 | přečteno: 30408x

NADMĚRNÉ POCENÍ: PROČ VZNIKÁ A JAK HO ŘEŠIT

Pot je přirozená ochrana lidského organismu – hydratuje pokožku, ochlazuje ji a pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky....
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.05.11 | přečteno: 30239x

Rodinná farma LUKA spouští e-shop pro rakytníkové speciality: Zdravyrakytnik.cz

Není úplně běžné, aby si výrobce sám pěstoval plodiny pro svůj sortiment. Rodinná farma Luka z Vysočiny to tak dělá. Má ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.05.14 | přečteno: 30178x

Tipy pro silné a zdravé vlasy

Která z nás by se nechtěla pyšnit hustými, silnými a lesklými vlasy. Starost o takovou hřívu si samozřejmě žádá určit...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.06.05 | přečteno: 30160x
 

Portál pro ženy