newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Ventilátor může být levný i výkonný zároveň

 
Ventilátor může být levný i výkonný zároveň

Ve chvíli, kdy rtuť teploměru stoupá do závratných výšin, nemusí zároveň stoupat i částka, kterou vydáte za výkonný ventilátor. Jelikož jsou ventilátory stále oblíbenější, na trhu se najde spousta typů s ideálním poměrem cena/výkon. Na ty ale úplně nejlevnější zapomeňte. Jsou často vyrobeny z nekvalitních materiálů, případně mají i horší stabilitu.

 

Mini ventilátor o hmotnosti 140 gramů

Z kategorie přenosných ventilátorů do ruky by vás mohl zaujmout StyliesLacerta s až 19 hodinovým Li-ion akumulátorem, LED osvětlením a výkonem 60m3/h. Je malý, nenápadný a účinný. Přitom váží pouhých 140 gramů. Je ideální třeba při cestování v dopravních prostředních, při čekání u lékaře či na obědě v restauraci. Navíc nevíří prach.

Kvalitní klasika za pár korun

Klasikou je stolní ventilátor SFE 4010WH od firmy Sencor. Chlazení umožňují tři rychlosti, úhel sklonu se dá nastavit a přístroj automaticky rotuje v úhlu 90°. Dá se pořídit za pár stokorun, přitom lokální příjemné ochlazení poskytne okamžitě a účinně.

Stropní ventilátor s velkým vzduchovým výkonem

Dobrý poměr výkon/cena nabízí stropní ventilátor Nordik. Jeho výkon je 8550m3/h, čemuž se už dá říkat pořádné ochlazení. Velký vzduchový výkon má i při nízkých otáčkách. Jeho provozní hlučnost je přitom nízká. Za tu ale může především profil jeho lopatek.V prázdné místnosti dokáže ochladit prostor 2,5krát větší, než je průměr vrtule ventilátoru.

Nástěnný zcela recyklovatelný ventilátor

Z kategorie „nástěnné oscilační ventilátory“ zaujme na první dobrou ventilátor Gordon s trojotáčkovým motorem, opláštěním z tvrzeného termoplastu a možností otáček třemi rychlostmi. Výrobce myslí i na uhlíkovou stopu, a tak jsou všechny komponenty včetně obalu 100% recyklovatelné.

Jedinečný bezlopatkový ventilátor

Několikatisícová investice, které nebudete litovat, je do bezlopatkového ventilátoru Dyson. Je účinný, tichý – neruší ani dětský spánek. Především nemá lopatky, takže je zcela bezpečný i pro ty nejmenší. Je bez lopatek, poryvů a s technologií, která urychluje proudění vzduchu průchodem, čímž vytváří příjemný a silný proud vzduchu. Ten navíc v místnosti rovnoměrně cirkuluje.

Cenově výhodný stojanový ventilátor

V kategorii stojanových ventilátorů jednoznačně zaujme Maxxo. Nejen díky své účinnosti, ale také příjemné ceně. Tento stojanový ventilátor má tři rychlosti, automatickou horizontální rotaci v úhlu 80°s možností vypnutí, nastavitelný úhel sklonu a nastavitelnou výšku do 120 centimetrů.

 

2021.07.15 | Lea Kubová | přečteno: 30167x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: domov bydlení interiér léto ventilátor horko

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Mateřská dovolená

Mateřská dovolená, je opravdu dovolená??? ...
 
celý článek | Veronika Tvarůžková | 2014.06.30 | přečteno: 30004x

Jak vařit fenykl

Aromatický fenykl není v naší kuchyni až tak obvyklý. To je škoda, protože je skvělým lékem na trávicí potíže a mnoho...
 
celý článek | Darina Adámková | 2013.07.08 | přečteno: 30212x

Ochranné pomůcky: povinnost, kterou zanedbávají zejména zaměstnanci

Jak už název napovídá, ochranné pomůcky zaměstnavatel poskytuje svým zaměstnancům, aby je ochránil. Může jít o ochranu z...
 
celý článek | Admin | 2021.05.27 | přečteno: 30141x

Kurz tetování obočí, aneb jak zvýšit prestiž salonu a získat nové zákaznice

Přemýšlíte, jak získat pro váš kosmetický salon více zákaznic? Absolvujte kurz tetování obočí a pozvedněte svů...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.03.09 | přečteno: 30207x
 

Portál pro ženy