newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Tipy pro dlouhodobě šťastný vztah

 
Tipy pro dlouhodobě šťastný vztah

Pokud to ve vašem milostném vztahu poslední dobou nefunguje tak, jak byste si představovala, je na čase zakročit, než vašeho partnera opustí poslední doušek lásky. Nezapomínejte na to, že jsou to právě ženy, které dokáží svými maličkostmi zachránit toto nádherné opojení – stačí udělat pár nečekaných změn a budete oba dva zažívat opět tu samou vášeň, jako když jste se poznali. 

 

Vzájemná podpora

Vzájemná podpora hraje ve vztahu důležitou roli. Pokud budete více naslouchat jeden druhému a budete se snažit být nápomocní, vytvoříte si mezi sebou mnohem silnější pouto. Nesnažte se proto svého partnera neustále kritizovat za jeho nedostatky nebo ještě hůře – nesnažte se bortit jeho sny jen proto, že si o nich myslíte své. Navíc tímto způsobem zvýšíte šanci, že se vám bude v budoucnu více svěřovat a kromě vzájemné podpory upevníte také důvěru jeden v druhého.

Projevte vděčnost

Ačkoliv byste se vší pravděpodobností mohla sestavit dlouhý seznam toho, čím vás partner za poslední dobu naštval, je důležité zaměřit se také na to, čím vás potěšil – určitě se vždy něco najde, přeci jen proto jste také spolu. Jakmile vás něco napadne, pochvalte jej za to a poděkujte mu. Tímto způsobem projevíte svou vděčnost, což partnera povzbudí, aby se k vám choval takto častěji a začal také více oceňovat to, co pro něj děláte vy.

                                                                

Vsaďte na doteky

Doteky hrají v našem životě velmi důležitou roli – každý člověk je prostě potřebuje. Pokud jde tedy o vztah, začněte svého partnera více líbat, objímat nebo třeba také hladit po vlasech, a to alespoň po dobu 30 vteřin. Tímto způsobem probudíte jeho láskyplné pocity a dodáte mu pocit, že jste tu pro něj. Někteří odborníci dokonce tvrdí, že polibek trvající více než 5 sekund má na partnerský vztah životodárný vliv.

                                                                

Zažeňte partnerskou nudu

Zajetá rutina a neustálá nuda mezi partnery patří mezi nejčastější zabijáky mileneckých vztahů. Pokud jste se do takového bodu dostali, vyzkoušejte společně nová dobrodružství, o kterých alespoň jeden z vás sní. Například si vezměte deku a jděte se večer dívat se sklenkou vína na hvězdy, zajděte si spolu na drahou večeři nebo si domluvte nějaké speciální rande. Skvěle vám také pomůže osladit si intimní chvíle v ložnici, například romantickou muzikou nebo svíčkami.

                                                                

Zkuste se více smát

Společný smích a humor dokáže upevnit i ten nejrozbouřenější vztah. Pokud jste se tedy dostali do napjaté situace po hádce nebo váš partner prožívá nějakou krizi, zkuste jej rozveselit vtipnou narážkou na něco, o čem víte, že jej rozesměje. Můžete si také začít prohlížet staré fotografie a zavzpomínat na veselé historky, které jste spolu prožili. Společný smích sdílejte a pořádně si ho užijte.

                                                                

Spěte nazí

Spaní v nahotě je skvělý způsob, jak přirozeně podpořit erotické a vášnivé napětí v partnerském vztahu. Ještě lépe uděláte, pokud se k partnerovi přitulíte a aktivujete tak sílu něžných doteků. Někteří odborníci také potvrzují, že páry, které spí odhalení, jsou více spokojení v sexuálním životě.

 

2022.08.28 | Jana Brandtlová | přečteno: 30132x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: vztah partner láska partnerský vztah štěstí ve vztahu

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vybíráme vánoční stromeček

Nejkrásnější svátky v roce jsou za dveřmi. Za dva měsíce už bude celým bytem vonět vánoční cukroví a my budeme za zvu...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.10.23 | přečteno: 30108x

Zimní dovolená na horách? I v Česku si užijete skvělé lyžování

Blíží se zima a s ní i skvělé možnosti vyžití při zimních sportech. Některá lyžařská střediska už začala zasněžovat své ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2020.11.23 | přečteno: 30078x

K ekologické domácnosti stačí málo: jak jí dosáhnout?

Snažíte-li se proměnit svou domácnost v ekologickou a udělat něco pro životní prostředí, poplácejte se po ramenou. Avšak...
 
celý článek | Admin | 2021.11.26 | přečteno: 30187x

Kvalitní dřevěná podlaha vám bude sloužit po generace

Podlaha patří mezi nejdůležitější komponenty domu. Už jen z toho důvodu je na místě jejímu výběru věnovat patřičnou pozo...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.12.07 | přečteno: 30071x
 

Portál pro ženy