newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Stylová móda pro muže I.: Podzimní pánské bundy, které mají šmrnc

 
Stylová móda pro muže I.: Podzimní pánské bundy, které mají šmrnc

Sledování módních trendů a oblékání podle nich není jen výsadou nás žen, ale i čím dál více mužů. A to je dobře, každá z nás se jistě cítí lépe vedle partnera, který o sebe dbá a umí se pěkně a stylově obléci. Je ale také pravdou, že spousta mužů nakupování oblečení nesnáší. A proto jsme to často my ženy, které se toho (a většinou s radostí) ujímáme. Pro své drahé polovičky díky tomu můžeme vybrat přesně to, co by se nám na nich líbilo. Blíží se Vánoce a to je ideální doba, kdy udělat svému partnerovi radost něčím novým do jeho šatníku. Nevíte si s výběrem rady? Nevadí, pomůžeme vám. Ve spolupráci s e-shopem Envanto.cz, specializovaným prodejcem stylové pánské módy, jsme pro vás připravili seriál tipů na trendy oblečení pro pány a také rady, jak je vybírat. Dnes se podíváme na pánské bundy, které by v šatníku muže rozhodně neměly chybět.

 

Jaký styl bundy pro svého muže hledáte?

Podzim je v plném proudu a každý už jistě vytáhl ze skříně svou bundu. Potřeboval by váš muž novou? Pak máte široké pole výběru. Podzimní pánské bundy jsou k mání v různých stylech a to je také hlavní otázka, kterou si před koupí musíte položit. Jaký vkus, co se týče oblékání, má váš drahý? A nosí zarytě jen jeden styl, nebo by kupříkladu ke své sportovní bundě unosil i elegantnější variantu, třeba až spolu půjdete někam do společnosti? Jakmile máte jasno v tomto, můžete vybírat z konkrétních designů.

Tip: Velmi módní záležitostí je retro koženková letecká bunda v hnědé barvě, ve které bude váš muž působit ležérně a stylově zároveň. Navíc ji nyní pořídíte v e-shopu Envanto.cz za skvělou cenu, u které není proč váhat.

Módní trendy sází na tlumené tóny a eleganci

V módě jsou bundy kožené a koženkové, zdobené různým prošíváním nebo třeba se svetrovými rukávy. Chybu ale určitě neuděláte ani s klasickým střihem, který nestárne a nevychází z módy. Barvy podzimu jsou spíše tlumené a to platí i u pánských bund, nejvíce se proto nosí černá, hnědá, tmavě modrá, tmavě zelená nebo šedá.

Na jaře se barvy probouzí

Hledáte spíše bundu pro nadcházející jaro? Většina podzimních bund je určena pro obě přechodová období, takže je jistě váš partner užije i na jaře. Přece jen je to ale barevně živější období a to by se mělo promítnout i do šatníku. Co tedy vybrat? Stylově, elegantně a nadčasově působí třeba pánské jarní bundy v béžových a světle hnědých barvách, kdy je zachována určitá umírněnost, ale zároveň model vypadá svěže.

 

2016.11.01 | Martina Limbergová | přečteno: 30624x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: pánská móda seriál pánské bundy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Suchý konce: Bonboniéra nejen dámských životů

Čas běží. Mnohdy nám život nabízí zdánlivě bezvýznamné okamžiky, které se zítra už nevrátí, možná je zapomeneme, možná s...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2017.10.19 | přečteno: 30046x

Jak udržet v pořádku věci vašeho mazlíčka?

Než si ho přivedeme domů, obvykle musíme koupit základní výbavu pro psa. Existuje několik věcí, bez kterých se neob...
 
celý článek | Admin | 2021.01.22 | přečteno: 30044x

Úsměv, prosím.....

Smích má mnoho skvělých vlastností. Pomáhá léčit, spaluje kalorie, vyhlazuje pleť a rozjasňuje tvář. Především ale sm...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.08.05 | přečteno: 30027x

Odlétáte?

  Vážené a milé čarodějnice, rok se s rokem sešel a nadešel čas oprášit košťata…   ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.04.29 | přečteno: 30155x
 

Portál pro ženy