newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o pobyt v jedinečném smarthotelu Nezvalova archa v Olomouci

 
Soutěž o pobyt v jedinečném smarthotelu Nezvalova archa v Olomouci

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výherci Petrovi P.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších soutěžích.

 

Nestihli jste se zúčastnit naší soutěže o pobyt ve smarthotelu Nezvalova archa? Nevadí, můžete se zapojit nyní! Je tu druhé kolo a ve hře je opět pobyt na dvě noci pro dva v tomto unikátním hotelu. Tak už neváhejte, hlasujte a posílejte odpovědi.

Vyhrajte pobyt pro dva ve smarthotelu Nezvalova archa

Chcete si ubytování ve smarthotelu Nezvalova archa vyzkoušet na vlastní kůži a zadarmo? K účasti stačí hlasovat pro Nezvalovu archu v soutěži Hotel roku Czech Awards na tomto odkazu a na mail soutez@portalprozeny.cz nám poslat fotku obrazovky po odhlasování.

Soutěž probíhá do 28.2.2021, poté ze zaslaných odpovědí vylosujeme výherní e-mailovou adresu a výherce pomocí ní kontaktujeme.

Nezvalova archa – hotel i umělecká galerie

Hotel Nezvalova archa vyrostl z bývalé výměníkové stanice na ulici Nezvalova, nedaleko hlavního vlakového nádraží a s historickým centrem Olomouce na dosah. Přestože je zasazený na sídlišti mezi paneláky, všechny pokoje mají výhled do zeleně. Budova upoutá na první pohled už zvenčí. Inspirací byla architektovi Davidu Helcelovi biblická Noemova archa. Nad přízemím budovy, které je pomyslnou čarou ponoru, se nachází další dvě patra zakřivená do tvaru lodi. Vlnitá fasáda připomíná vlnky na moři a zdobí ji barevné šrouby odkazující na hvězdnou oblohu, na „zádi lodi“ se táhne vnější schodiště s kormidlem. Smarthotel Nezvalova archa je nejen hotelem, ale také uměleckou galerií. Exteriér i interiér provází díla fotografa, malíře a výtvarníka Jiřího Davida. Najdete tu jeho malby na posuvných zástěnách, designové vázy nebo básně.

 

Komfortní ubytování, zábava i relaxace

Stejně jako Noe na palubu své lodi bral páry, jsou i pokoje v hotelu dvoulůžkové. Není ale problém do nich přidat dětskou postýlku, pokud byste se chtěli ubytovat s dítětem. V přízemí hotelu se nachází společné prostory, které jsou hostům k dispozici 24 hodin denně. Najdete tu útulný obývák, samoobslužnou kuchyni s jídelnou a společenský salón. K relaxaci slouží i sauna s možností objednání různých masáží. Všechny prostory můžete využívat k odpočinku, ale také třeba k práci, kdy máte po ruce plně vybavený kancelářský kout s počítačem a tiskárnou. V Nezvalově arše jsme prostě vlastním pánem. Kdykoliv si tu můžete uvařit, vyprat, pozvat přátele na kávu nebo třeba uspořádat školení.

 

Unikátní samoobslužná kuchyně s jídelnou

Samoobslužný koncept hotelu s využitím moderních technologií, na kterém vznikl hotel Nezvalova archa, je v Česku zatím nevídaný. K pobytu vám stačí chytrý telefon a platební karta. Svůj pokoj si odemknete elektronickým klíčem, který vám přijde po rezervaci. Platební kartu pak využijete v samoobslužné kuchyni, kde máte po celou dobu pobytu k dispozici lednice a spíž se zásobou čerstvých regionálních potravin. Stačí si vybrat, na co máte chuť, namarkovat vše na dotykové obrazovce a zaplatit kartou. V době, kdy většina z nás používá samoobslužné pokladny v obchodech, to není vůbec nic složitého. Můžete si tak ve dne v noci dopřát něco malého na zub, uvařit si čaj nebo kávu, ale třeba i večeři o několika chodech.

 

Hlasujte pro Nezvalovu archu v Czech Awards

Jako se Noemova archa stala symbolem, věřím, že se jím stane i Nezvalova archa. Symbolem nového moderního směru, kterým se hotelnictví bude v budoucnu ubírat. A my všichni k tomu můžeme právě teď přispět. Pojďte s námi podpořit tento unikátní smarthotel v soutěži Hotel roku Czech Awards. Hlasovat a pomoci mu získat ocenění Hotel roku můžete kliknutím na odkaz zde.  

 

 

 


 
2021.01.22 | Martina Limbergová | přečteno: 30140x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž pobyt Olomouc hotel Nezvalova archa

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Hawaii 2013 - země vulkánů, kokosů, velryb a...

Letenky na Hawaj za 2000 Kč museli být dost jasným důvodem, proč vyrazit na druhý konec světa a ještě k tomu delší st...
 
celý článek | Jiří Hošek | 2013.07.14 | přečteno: 30020x

Slavíte svatební výročí?

Mí rodiče jsou svoji už 33. rokem, manžel a já jsme letos oslavili jedenáctku. Řada našich přátel, kteří se tedy vůbe...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.07.05 | přečteno: 30200x

Zařiďte svému miminku báječnou postýlku. Na co dát pozor?

Základní výbava pro miminko do postýlky by měla být především pohodlná, bezpečná a zdravotně nezávadná. Zjistěte, jak by...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.07.29 | přečteno: 821x

Chodidla jsou základem života

Nohy nás nesou neuvěřitelně daleko. Dokonce tak daleko, že v průběhu života téměř 4krát obejdeme zeměkouli. Chodidla ale...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.07.12 | přečteno: 30362x
 

Portál pro ženy