newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o Můj Fashion Blok – zábavnou a kreativní knížku pro mladé slečny

 
Soutěž o Můj Fashion Blok – zábavnou a kreativní knížku pro mladé slečny

Soutěž už skončila. Gratulujeme výhercům Šárce M., Ivaně K., Jirkovi Z., Monice P. a Dominikovi H.!

 

Máte doma slečnu nadšenou do módy? Pak jí udělejte radost skvělou knížkou Můj Fashion Blok, kde se dozví spoustu zajímavého ze světa módy a může si zahrát na módní návrhářku.

Móda je důležitou součástí našeho života. Některé dívky toto už od malička vnímají více než ostatní a na svém oblečení si dávají záležet. Máte doma nebo ve svém okolí také mladou slečnu, která den co den stojí před skříní a přemýšlí, jak nejlépe zkombinovat svůj outfit? Má jasnou představu, co se k sobě hodí a co by si na sebe nevzala? Pak jí určitě uděláte radost knížkou Můj Fashion Blok, kde se může do módního světa ponořit naplno a užít si plno zábavy s navrhováním vlastní kolekce.

O čem je Můj Fashion Blok?

Můj Fashion Blok je zábavná a poučná knížka pro všechna děvčata, která mají ráda hezké věci. Originální příběh provede čtenářky světem módy, vysvětlí jim práci módních návrhářek a prověří je různými kreativními úkoly. Založí si vlastní módní značku, vytvoří módní kolekci a tu pak představí na velké módní přehlídce. Ve slovníku pojmů se také seznámí s odbornými výrazy, které ve světě módy prostě musí znát. Během spoluvytváření příběhu budou čtenářky plnit důležité módní úkoly, navrhovat, kreslit, psát, komentovat a vymýšlet další scénáře. Mohou tak naplno popustit uzdu své fantazie a ponořit se do světa módy, který je baví. Kreativitě se v této knize rozhodně meze nekladou.

Autor knihy Můj Fashion Blok Přéma Douša se v módní branži část svého života aktivně pohyboval a zná jej velmi dobře. Knihu kompletně sám vytvořil, včetně všech textů, velmi povedených ilustrací a celkového designu.

Soutěž o knihu Fashion blok

Vyhrajte jeden z pěti výtisků této knihy, které nám do soutěže věnoval její autor Přéma Douša. Stačí správně zodpovědět naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Soutěžní otázka?

Jak se v knížce jmenují obě módní návrhářky?

Nápovědu hledejte zde.

Své odpovědi posílejte na adresu soutez@portalprozeny.cz a to nejpozději do pondělí 12.10.2020. Do předmětu zprávy napište "móda". Přejeme hodně štěstí!

 

 

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

 

 

2020.09.29 | Martina Limbergová | přečteno: 30154x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž kniha Můj Fashion Blok móda pro dívky čtení

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak začít sportovat a přitom se nezničit V – čas nebo vzdálenost?

Výhoda běhání spočívá v tom, že patří mezi přesně měřitelné sporty. Výkon běžce nezávisí na názoru rozhodčích ja...
 
celý článek | Eliška Anna Kubičková | 2014.04.13 | přečteno: 30311x

Seriál o grilování: 4. Díl – Jaké pomůcky z vás udělají mistra u grilu?

Pořídili jste si nový gril a už se nemůžete dočkat, až na něj vložíte první várku masa a pochutnáte si na dalších výt...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.09 | přečteno: 30162x

Jak vybrat vhodné krmivo pro svého psa?

Známé rčení praví, že pes je nejlepší přítel člověka, a určitě se s tím dá jen souhlasit. Vždyť kdo jiný vás nadšeně ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.02.19 | přečteno: 30052x

Vybíráme tu pravou sedací soupravu do obývacího pokoje

Obývací pokoj je místností, kde obvykle trávíme nejvíce času. Jeho vybavení by mělo být pohodlné, ale také dostatečně...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.09.24 | přečteno: 30057x
 

Portál pro ženy