newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o knihu Návrat domů - cestu ke spokojenému životu

 
Soutěž o knihu Návrat domů - cestu ke spokojenému životu

Soutěž už skončila. Gratulujeme výhercům Aleně E., Daniele G. a Lukášovi J.! Přejeme příjemnou zábavu při čtení.

 

Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte knihu Návrat domů. S touto knihou (a s chvilkami věnovanými sobě) se s lehkostí stanete tvůrkyní svého života — takového, po jakém v hloubi duše toužíte.

Návrat domů

Jak být šťastná a plná sil ve 21. století

Cesty k moudrosti, životní rovnováze a k sobě samé

Blanka Vun Kannon

 

Kniha plná zásadních informací je darem pro každou ženu, která hledá v životě harmonii a rovnováhu. Najdete v ní lehce realizovatelné rady z oblasti třídění nepotřebných věcí podle zásad Feng Shui, vědomého utváření harmonického domova, hospodaření s osobní energií, posílení intuice a mnoho dalších. Každá z kapitol vás láskyplně povede domů, k sobě samé, do vašeho středu. Díky 33 inspirativním cvičením a dalším praktickým návodům objevíte svou vnitřní moudrost a začnete v souladu s ní vytvářet svůj domov i život.   

 

O autorce:

Blanka Vun Kannon — česká poradkyně Feng Shui a lektorka programu harmonického života Soul Coaching®. Ve své práci vychází z osobní zkušenosti vyhoření, která ji ve 37 letech přiměla zcela změnit svůj život. Pomáhá ženám všech generací začít si více věřit a vytvořit si domov a život, po kterém v hloubi duše touží. Od roku 2010 žije v USA, do Česka přijíždí několikrát za rok.

 

O knize řekla:

Dana-Sofie Šlancarová, zakladatelka projektu Cyklická žena®, spoluautorka knihy Návod na ženy a majitelka nakladatelství OSULE:

Návrat domů Blanky Vun Kannon je zásadní kniha, které má sílu měnit životy lidí. Při jejím čtení jsem měla neustále husí kůži a věděla jsem, že se k ní budu opakovaně vracet, abych tam pokaždé našla něco nového a inspirativního pro svůj život. Miluju Blančin styl psaní, který propojuje silný osobní příběh s řadou podnětných informací týkajících se toho, jak si jako ženy můžeme jinak – mnohem jednodušeji, láskyplněji a pohodověji – uspořádat svůj život.

Blanka krom jiného staví na specifickém druhu umění Feng Shui, které klade velký důraz na zbavení se věcí, jež vnášejí do našich životů disharmonii a drží nás ve starých nebo negativních mentálních kolejích. Mistrným způsobem také vysvětluje, jak dosáhnout v životě rovnováhy tím, že do něj zapojíme všechny 4 základní živly – které jsou – jak Blanka ukazuje – všude kolem nás, třeba i v našem každodenním životě v bytě uprostřed města. Blančiným nejsilnějším darem je dávat jednoduché, maximálně praktické a přitom lehce realizovatelné rady a tipy!

Návrat domů je kniha poctivě odžitá. Nejsou to nějaké nasbírané poučky z jiných knih. Je v ní přesvědčivost za každou větou. Je zároveň hutná, ale srozumitelná, plná zásadních informací a inspirativních rad, tipů a triků, ale taky láskyplné a harmonické energie a autorky osobně v plné síle...

Knihu bych rozhodně doporučila všem ženám, které se mají rády a chtějí ve svém životě a domově něco vylepšit. A i když byla napsána zejména pro ženy, mohou si z ní své odnést i muži. Moudrost v ní skrytá se rozhodně neomezuje na jedno pohlaví!“

 

Soutěž o knihu Návrat domů

Ve spolupráci s nakladatelstvím Smartpress jsme pro vás připravili soutěž o tři výtisky knihy Návrat domů. Stačí správně odpovědět na naši otázku.

Soutěžní otázka:

Jak se nazývá e-book, který napsala autorka knihy Návrat domů Blanka Vun Kannon?

a) Kouzlíme s Feng Shui

b) Čarujeme s Feng Shui

 

Nápovědu najdete zde.

 

Své odpovědi posílejte e-mailem na adresu soutez@portalprozeny.cz a to nejpozději do úterý 31.3.2020. Do předmětu zprávy napište "Návrat domů". Přejeme hodně štěstí!

 

 

2020.03.18 | Admin | přečteno: 30073x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž kniha Návrat domů Blanka Vun Kannon

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nepřehlédnutelně přehlédnutelná kniha

Knihu Stehlík Donny Tarrtové snadno přehlédnete, i když je to více jak sedmisetstránková „bichle“. Když u...
 
celý článek | Eva Štíbrová | 2016.03.22 | přečteno: 30032x

Rohové sedací soupravy se hodí do každého obýváku

Obývací pokoj je obvykle hlavní společenskou místností celé domácnosti. Tady trávíme svůj volný čas s rodinou, o...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.01.09 | přečteno: 30190x

Přemýšlíte, jak oživit design svého interiéru? Panely Rocko jsou skvělá volba!

Designové velkoformátové panely Rocko dodají styl vaší koupelně, obývacímu pokoji, nebo kuchyni, dokonce i v k...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.05.10 | přečteno: 30146x

Pomoc Lince bezpečí

Jistě jste slyšeli o Lince bezpečí a o tom, co znamená pro mnohé děti, které se dostali do krizové situace a neví si ...
 
celý článek | Admin | 2014.05.30 | přečteno: 30085x
 

Portál pro ženy