newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Služby hodinového manžela jsou čím dál oblíbenější

 
Služby hodinového manžela jsou čím dál oblíbenější

Musíme si přiznat fakt, že by to řada domácností měla o dost složitější, pokud by nevyužívaly služeb hodinového manžela. Dříve se tomu říkalo sousedská výpomoc a od té doby, co se oficiálně začal používat pojem hodinový manžel, neuplynulo zase tolik času. Ale od chvíle, kdy začala Ruska Nina Rachmaninová v roce 2003 podnikat se službou hodinový manžel, se výrazně rozrostl okruh zákazníků i v České republice. Od roku 2005 existuje služba hodinový manžel i zde a největší boom přišel v roce 2010. Nyní poskytuje služby hodinového manžela přes 400 podnikatelských subjektů.

 

Během chvíle provede požadované práce, zpravidla do hodiny

Čím je tato služba tak výjimečná, že si ji již oblíbilo tolik klientů? Nalézt odpověď není zase tak složité. Hodinový manžel provádí v domácnostech nebo firmách drobné řemeslné opravy nebo úpravy a během jediné návštěvy dokáže zastat hned několik činností z různých oborů současně. Proto nemusíte hledat na každou z prací různé řemeslníky, vše zvládne jeden pracovník. V Praze a jejím blízkém okolí nabízí velice výhodné ceny například společnost Hodinový manžel Praha. A nejen nízké ceny, ale také široký okruh řemeslných činností vysoké kvality. Jejich úplný výčet najdete na internetových stránkách společnosti Hodinový manžel Praha.

Široká nabídka služeb díky okruhu spolupracujících profesionálů

Firma spolupracuje s dalšími dodavateli externích služeb, které jsou pro složitější a větší zakázky hodinového manžela často nezbytné. Pro výškové práce se jedná například o spolupráci s firmou Pronájem pracovních plošin Praha, která poskytuje vysokozdvižné plošiny různých dosahů. Dále se jedná o profesionální stěhovací firmu Levné stěhován Praha, která s firmou spolupracuje na větších stěhovacích zakázkách. Výčet spolupracujících odborných společností uzavírá firma Čištění koberců Praha, která zajišťuje výpomoc při odborném mokrém čištění koberců a mytí oken.

Snadná objednávka a rychlé dodání služby hodinového manžela

Službu hodinového manžela si můžete objednat na nonstop telefonní lince nebo pomocí emailu či objednávkového formuláře. Pracovníci společnosti podle rozsahu požadovaných prací vyhodnotí, zda bude řemeslník schopný práce vykonat ihned, nebo zda bude třeba na místo nejprve přijet, vše si pečlivě poměřit, vyhotovit předběžnou kalkulaci, s klientem se dohodnout na dalším postupu a různých detailech a také zda bude potřeba předem zakoupit materiál. Ten si může klient zakoupit sám, nebo jej zajistí pracovník společnosti Hodinový manžel Praha. Klient nemusí skládat žádné zálohy na materiál, vše je vyúčtováno až v konečné ceně. Klient ovšem hradí náklady za čas, který pracovník společnosti stráví nad jeho nákupem. Kromě toho se do ceny zahrnují náklady na dopravu a na hodinovou práci řemeslníka. Většinu prací je hodinový manžel schopný provést do hodiny nebo hodiny a půl, u složitějších zakázek je to samozřejmě mnohem víc. Někomu se možná bude zdát cena za služby hodinového manžela vysoká, ale na druhou stranu stačí zavolat do společnosti Hodinový manžel Praha, a do několika hodin, maximálně do dvou dnů, přijede hodinový manžel, během chvíle opraví vše, co je třeba, uklidí po sobě nepořádek, který vznikl při jeho práci a zase odchází věnovat se dalším klientům.

 

 

Image courtesy of khunaspix at FreeDigitalPhotos.net

2015.07.21 | Admin | přečteno: 30021x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: hodinový manžel práce v domácnosti drobné opravy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Stará láska nerezaví

  Musím se přiznat, že jsem se vždy cítila bývalými přítelkyněmi současných lásek tak nějak nepříjemně ohrož...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.09.19 | přečteno: 30139x

Dojetím...

O tom, že emoce neskutečně ovlivňují naše životy, není pochyb. Někteří z nás je dávají najevo více, jiní méně. Zajíma...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.12.17 | přečteno: 30300x

Muži a roztomilé přezdívky

Vážně se mužům líbí? Nebo je spíš nesnáší? Podle těch, co znám, je správná druhá možnost. Ale možná se najdou výjimky...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.01.09 | přečteno: 30149x

Vyhrajte kvalitní povlečení a spěte jako v pohádce

Sooutěž už skončila. Z povlečení se může radovat výherkyně Karolína S., gratulujeme! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.07.08 | přečteno: 30229x
 

Portál pro ženy