newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Rohové sedací soupravy se hodí do každého obýváku

 
Rohové sedací soupravy se hodí do každého obýváku

Obývací pokoj je obvykle hlavní společenskou místností celé domácnosti. Tady trávíme svůj volný čas s rodinou, odpočíváme při hrách nebo sledování televize, bavíme se s přáteli. Při tom všem potřebujeme místo, na kterém se budeme moci pohodlně posadit, případně položit, a užít si své volno. Výběr sedací soupravy proto nikdo z nás určitě nepodceňuje. Jaká sedačka je tou nejlepší volbou? Nejoblíbenějším typem je rohová sedací souprava, a to především pro svou univerzálnost.

 

Dobré řešení pro malý i velký obývák

Máte v obývacím pokoji jen málo místa a musíte tak šetřit s každým centimetrem? Či naopak potřebujete ve velkém obýváku vytvořit tak trochu oddělenou odpočinkovou zónu? V obou případech je skvělým řešením právě rohová sedací souprava. V malém pokoji nabídne dost místa na sezení pro více osob, aniž by zabírala příliš prostoru. V tom velkém zase opticky oddělí odpočinkovou část třeba od jídelní a pracovní části. Tady jsou pro velké rodiny možná ještě lepší volbou sedací soupravy do U.

Dost místa pro příbuzné i lůžkoviny

Potřebujete čas od času vytvořit pohodlné místo na přespání pro příbuzné nebo přátele? S rozkládacími rohovými sedacími soupravami to není žádný problém. Poskytnou pohodlné lůžko, kde se všichni příjemně vyspí. Kromě toho nabízí mnohé sedací soupravy i úložné prostory, které pojmou lůžkoviny, sezónní oblečení a další zrovna nepotřebné věci.

Je libo kůži, nebo látku?

Co se týče vzhledu, tady se naskýtají široké možnosti, ať už se vám líbí jakýkoliv styl. Klasické luxusní kožené sedačky působí reprezentativně. Kožený potah však najdete i u moderních sedacích souprav v moderním minimalistickém stylu a to klidně i ve výrazných barvách. Téměř nekonečnou variabilitu barev a vzorů pak nabízí čalouněné rohové sedací soupravy.

Kvalita versus cena v ideálním poměru

Při výběru sedačky hraje roli nejen její vzhled, ale také kvalita a cena. U kvality se rozhodně nevyplácí snižovat příliš laťku, protože tak by vám sedačka mohla vydržet sotva pár let. Lepší je ušetřit nákupem v moderním e-shopu, který nabízí své zboží za rozumné peníze. Kde se tedy porozhlédnout? V e-shopu dona-shop.cz najdete mnoho typů a designů rohových sedacích souprav ve výborné kvalitě a za slušné ceny.

 

2017.01.09 | Martina Limbergová | přečteno: 30185x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: obývací pokoj rohové sedací soupravy bydlení nábytek

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Trápí vás nějaké problémy? Najděte cestu ke spokojenosti s pomocí psychoterapie a hypnózy

Chybí vám energie kvůli nespavosti? Přepadají vás úzkosti? Nedaří se vám kvůli nízkému sebevědomí navazovat zdravé vztah...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.03.16 | přečteno: 30311x

PĚSTOVAT PAŽITKU ZVLÁDNE KAŽDÝ

Věděli jste, že pomocí bylinek můžete při vaření nahradit sůl? Právě pažitka je jednou z nich, vaše jídla dochutí a krás...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2020.04.26 | přečteno: 30195x

Špicberky 2012 - Dokud dýchám, doufám...

A je to tady. Dlouho očekávaná a téměř rok plánovaná mise na sever, pouhých cca 900 km od Severního pólu, 78° sev...
 
celý článek | Jiří Hošek | 2013.07.21 | přečteno: 30051x

Minidron jako dárek za vysvědčení: Zasloužená odměna i parťák na léto

Letošní rok byl pro školáky obzvláště náročný, dobré výsledky by proto rodiče určitě neměli zapomenout ocenit. Zvlá...
 
celý článek | Admin | 2020.06.27 | přečteno: 30137x
 

Portál pro ženy