newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pump FX aneb naložte si, jak je libo

 
Pump FX aneb naložte si, jak je libo

 

Hledáte způsob, jak si efektivně procvičit celé tělo bez nutnosti navštěvovat posilovnu? Přestaňte přemýšlet nad nákupem univerzálního domácího posilovacího stroje! S Pump FX vám postačí pouhá jedna nakládací činka.

 

 

Rádi si zacvičíte v kolektivu, ale aerobic a jemu podobné aktivity vám mnoho neříkají? Baví vás posilovat, ale cvičení v posilovně není váš šálek čaje? Nejste sami! Neváhejte a vyzkoušejte Pump FX. Zažijete spoustu zábavy a energického cvičení ve společnosti stejně smýšlejících a vždy dobře naladěných lidí. Tento způsob pohybu kombinuje tzv. kardio cvičení se silovým tréninkem, přináší tedy vždy něco nového a nikdy vás neomrzí. Zátěž si můžete postupně přidávat, zvýšíte tak svou fyzickou kondici a vaše svaly budou jásat! To, že necvičíte sami, vás navíc může pozitivně motivovat k vyšším výkonům.

Posilovna zábavnou formou

Pump FX je naprosto jedinečnou kombinaci kolektivního cvičení, která vede k posílení, zpevnění, tvarování a zeštíhlení celého vašeho těla. Je to všestranný program vhodný pro každého bez ohledu na pohlaví, věk nebo fyzickou kondici či jinou průpravu. Lekci vede zkušený instruktor, který dohlíží na správné provedení cviků, práci s činkou i celou choreografii. Umí také poradit a doporučit vhodnou hmotnost závaží pro začátek cvičení. Jednotlivé cviky jsou doprovázeny rytmickou hudbou, která prožitek z posilování všech svalových skupin jen umocní. Synonymem pro Pump FX je jednoduše řečeno ohromné množství vydané energie, výborná zábava a záhy viditelné výsledky. V porovnání například s velmi vyhledávanými kruhovými tréninky mohou být u Pump FX měřitelné změny na problémových partiích patrné ještě dříve.

Naložte si, jak je libo

Při hodině Pump FX nejste v pravé posilovně, kde přebíháte z jednoho stroje na druhý nebo tápete, který si vlastně vybrat. Lekci má pevně ve svých rukou instruktor. Na začátku se dodržují základní principy cvičení jako je nezbytné rozhýbání a zahřátí svalstva. Obrovskou výhodou tohoto tréninku je fakt, že závaží na nakládací čince si volí každý sportovec individuálně, ať už podle momentální nálady nebo fyzické dispozice (zátěž se pohybuje v rozmezí 1,5 – 5 kg). V hlavní části lekce se věnujete postupně všem skupinám svalů, většinou systémem jedna písnička – jedna svalová partie. Nejčastěji jsou to prvky jako dřepy, výpady, tlaky a zdvihy. Na konci cvičení nesmí chybět ani nezbytné protažení svalů.

Tempo pro každého

Trenér je vám po celou dobu k dispozici a lekce se snaží vždy přizpůsobit možnostem skupiny. Nemusíte se proto bát, že byste to nezvládli. Samo o sobě není Pump FX náročné, je velmi tvárné a lze si ho upravit vhodně zvolenou zátěží. Stejně tak je možné udělat si individuální pauzy mezi cviky nebo ubrat na tempu a intenzitě, pokud cítíte, že to potřebujete. Takto může klidně cvičit vedle sebe začátečník a vrcholový sportovec. Není to úžasné?

Jako sport nebo jeho doplněk

Pump FX je vhodný jako individuální posilovací trénink, ale rovněž jako silový doplněk ostatních sportů – například v období zimní přípravy. Zpevňovat tělo je nicméně potřeba v průběhu celého roku a to Pump FX umožňuje bez problémů.

Někdy není na škodu vyzkoušet něco nového. Zavítejte proto na lekci Pump FX a udělejte něco pro své zdraví!

 

Image courtesy of patrisyu at FreeDigitalPhotos.net

2015.06.09 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30204x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Pump FX kolektivní cvičení cvičení s nakládací činkou posilování všech svalových skupin

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nezaprší a nezaprší aneb zákon umytých oken

  Nevím, jestli tento nepsaný zákon platí i u vás, ale v mém případě funguje každopádně. Ať je léto neb...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.03.05 | přečteno: 30225x

Pronájem bytu v Opavě hledají především lidé do 26 let

Pronájem bytu v Opavě za přijatelnou cenu není pro mladé lidi snadná ani levná záležitost. Poptávka dlouhodobě převyšuje...
 
celý článek | Admin | 2019.02.11 | přečteno: 30101x

Přiznat nebo zapírat?

Večírek je v plném proudu a počet vypitých drinků pomalu, ale jistě stoupá. S nimi samozřejmě roste i vaše sebevědomí...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.03.15 | přečteno: 30180x

Máte obavy z cestování? Využijte ochranu

I když otevřené hranice doslova lákají k tomu, abychom prozkoumali svět, je stále velké množství lidí, kteří se ...
 
celý článek | Admin | 2016.07.02 | přečteno: 30016x
 

Portál pro ženy