newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Proč se vyplatí nechat si vyrobit kuchyň na míru?

 
Proč se vyplatí nechat si vyrobit kuchyň na míru?

Zařizujete zbrusu novou kuchyň nebo rekonstruujete tu starou? Pak vám jistě leží v hlavě otázka, zda zvolit levnější kuchyňskou sestavu z nabídky velkých obchodních domů, nebo si raději nechat vyrobit kuchyň na míru. Přečtěte si, jaké výhody v sobě zahrnuje kuchyň ušitá právě pro vás, a možná se tak snadněji rozhodnete, že vyšší investice se v tomto případě vyplatí.

 

 

Výroba kuchyně na míru již není nedostupným luxusem a volí ji čím dál více domácností. Jistě, cenově vyjde taková varianta zpravidla dráž, ovšem zato získáte kvalitu, která vám bude maximálně vyhovovat. Také vdechnete svému domovu originalitu a z kuchyně utvoříte jeho srdce, ve kterém vám bude dobře. A to je podstatné kritérium vzhledem k množství času, který tam strávíte péčí o svou rodinu a její plné žaludky. Krásnou inspirací jsou například tyto kuchyně SENSO Kitchens. Jaké nároky tedy kuchyň na míru bez problémů uspokojí?

 

Touha po originalitě

Jestliže chcete své kuchyni vtisknout jedinečný vzhled a kus své osobnosti, kuchyně na míru přesně podle vašich představ a přání vám to umožní. V dobrém kuchyňském studiu se vám vždy pokusí maximálně vyjít vstříc a vytvořit takový návrh, který bude odpovídat vaší kuchyni snů. Prostě a jednoduše se nebudete přizpůsobovat vy své kuchyni, ale kuchyň vám, a to od základu až po nejmenší detaily.

 

Prostorové nároky

Nechat si vyrobit vlastní kuchyň na zakázku někdy není jen otázkou přání, ale spíše nutnosti. Své o tom ví majitelé obydlí netypických rozměrů a tvarů. Například pro takové půdní vestavby bývá problém sehnat správně pasující sestavu, a tak je výroba kuchyně na míru nezbytná.

 

Vlastní pohodlí

Velkou výhodou při zakázkové výrobě je možnost navrhnout si vše podle svých potřeb. Kdo je výrazně vyššího nebo naopak menšího vzrůstu, jistě se již nejednou rozčiloval u klasicky prodávané výšky pracovní desky, nad kterou se musel hrbit či na ni sotva dosáhl. Stejně tak si můžete podle libosti rozložit kuchyňské spotřebiče, skříňky a šuplíky tak, aby to vyhovovalo právě vám. Ušetříte si tak starosti s případnými pozdějšími úpravami, které by jistě znamenaly mimo jiné i nemalé finanční výdaje.

 

A teď ještě jeden malý tip pro radost, když se blíží ty Vánoce. Na nové kuchyňské lince vám zajisté nesmí chybět kvalitní kávovar, například krásný a elegantní Jura Ena 9, ten je prostě nezbytný pro každou kávičkářskou domácnost. Vždyť kdo by odolal vůni čerstvě uvařené kávy, která dokáže vzpružit tělo i mysl? Splňte si tedy svá přání a zařiďte si domov přesně podle svého vkusu.

 

Image courtesy by Paul Sutcliffe at FreeDigitalPhotos.net

2014.12.06 | Martina Limbergová | přečteno: 30067x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Kuchyně bydlení vybavení domácnosti

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Přemýšlíte nad dárkem na Valentýna? Vyhrajte sladké čokolády Carla pro sebe nebo partnera

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Admin | 2016.02.05 | přečteno: 30207x

Čtenářský deník, díl 3.

Slíbila jsem Vám svůj čtenářský deník na pokračování a slib se snažím dodržet, a abych se tady nevypisovala zbytečně ...
 
celý článek | Meridene | 2014.09.18 | přečteno: 30076x

Alena (22): Miluji šéfa, ale on mě nechce

Po škole jsem nastoupila do jedné menší firmy. Naším ředitelem je velmi sympatický muž, který se mi od začátku líbil. Le...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.05.23 | přečteno: 30293x

Darujte pod stromeček krásu a zdraví

Jestli patříte mezi ty, kteří letos nevědí, jaké dárky k Vánocům pořídit, zkuste místo tradičních zájezdů, šperk...
 
celý článek | Admin | 2016.12.09 | přečteno: 30203x
 

Portál pro ženy