newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Proč se vyplatí nakupovat kvalitní drogerii z Německa a Rakouska?

 
Proč se vyplatí nakupovat kvalitní drogerii z Německa a Rakouska?

Velký jarní úklid už máte možná za sebou, to ale jistě neznamená, že nebudete i dále potřebovat čistící prostředky. Uklízet se prostě musí pořád, stejně jako prát prádlo nebo mýt nádobí. Útrata za drogerii a samozřejmě také kosmetiku pro osobní hygienu patří mezi nezanedbatelné náklady každé domácnosti. Dostanete ale za své peníze dostatečnou kvalitu? V českých obchodech tomu tak není vždy, a proto se mnoho lidí naučilo nakupovat drogerii v zahraničí. Kvalitní drogerie z Německa a Rakouska vám díky vyšší účinnosti vydrží déle a často vyjde i levněji.

 

Dvojí metr pořád přetrvává

O dvojím metru v kvalitě potravin i drogerie už bylo napsáno mnoho. Stejný výrobce, stejně nebo velmi podobně balený produkt, ale jiné (většinou samozřejmě horší / méně účinné) složení. Velké firmy, kterých se to nejvíce týká, tuto svou prodejní politiku ani nepopírají, i když se k ní nechtějí příliš hlásit. V minulých letech jsme z úst politiků sice slyšeli proslovy, jak s tímto nešvarem skoncují pomocí zákazu dvojí kvality zboží, ale bohužel zůstalo jen u slibů. Pro kvalitnější zboží tak stále musíme vyrazit ven.

Zahraniční drogerii koupíte pohodlně přes e-shop

Nakupovat za hranicemi v sousedním státě, když bydlíte někde v příhraničí, není obvykle problém. Pokud to ale máte desítky či dokonce stovky kilometrů daleko, pak už by se takový výlet za nákupem nejspíš nevyplatil. Ovšem i tak vám nemusí zůstat odepřena kvalitní německá drogerie eshop myAustria.cz vám ji zajistí. A nemusíte se obávat dlouhého čekání. Produkty mají skladem, do dvou dnů je tak budete mít doma.

Německé prací prášky a aviváže vedou na celé čáře

Kdo jednou vyzkouší třeba německý prášek na praní, většinou se už nechce vracet k tomu, který je u nás běžně k dostání. Lepší kvalita, a tím i vyšší účinnost je prostě znát na čistotě prádla a jeho vůni. Také aviváže patří k tomu, co si zákazníci často nechávají doručit ze zahraničí. Krásné a dlouhotrvající vůně má například v Německu velmi oblíbená značka aviváží Softlan. Objednat si toho můžete mnohem víc, vlastně vše, co byste doma mohli potřebovat. Kromě pracích prostředků i veškeré čistící prostředky, hygienické potřeby, kosmetiku nebo potřeby pro děti a miminka. A nechybí ani žádaná eko drogerie pro ty, kteří kladou důraz na šetrné prostředky.

 

2022.05.04 | Martina Limbergová | přečteno: 30203x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: drogerie čistící prostředky prací prášek aviváže německá drogerie kvalitní drogerie

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Letní láska, aneb škubánky s mákem

Jedním z našich nejoblíbenějších sladkých jídel jsou klasické škubánky, a nejraději s mákem. Mám je spojené...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.06.16 | přečteno: 30157x

Petr Koukolíček – rozhovor s mistrem molekulární kuchyně

Představte si, že přijdete do restaurace, posadíte se a nic netuše si objednáte hovězí vývar, zeleninový salát, kapuč...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.07.13 | přečteno: 30140x

Adventní tradice

Snad k žádným jiným svátků se neváže takové množství tradic než k Vánocům a snad žádný svátek není tak oblíbený, jak ...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2015.12.01 | přečteno: 30339x

Chcete zhubnout? Dáme vám jednoduché rady!

  Léto se blíží a s ním i sezóna plavek. Pokud jste přemýšleli již nad tím, jak shodit pár kil navíc, přinášíme ...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.03.22 | přečteno: 30069x
 

Portál pro ženy