newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Přivítejte jaro ve svěžím a stylovém outfitu i vy

 
Přivítejte jaro ve svěžím a stylovém outfitu i vy

První jarní den je už za námi a právě teď je ten pravý čas zaměřit se na svůj šatník. Pokud jste taky dospěla k tomu, že vám k vytvoření dokonalého jarního outfitu něco chybí, rozhodně si nenechte ujít naše tipy na stylové kousky, se kterými letos na jaře a v létě uděláte perfektní dojem.

 

Dokonale padnoucí tričko jako základ šatníku

Ať už patříte k milovnicím kalhot, kraťasů nebo sukní, rozhodně se neobejdete bez kvalitního trička. Při výběru se spoléhejte na perfektně padnoucí střih, který podtrhne vaše přednosti. Skvělou volbou je jednobarevné tričko, které se dá snadno kombinovat a které můžete oživit doplňky. V šatníku by vám rozhodně nemělo chybět univerzální tričko v bílé a černé barvě. Nemusíte se však bát sáhnout ani třeba po výrazné zelené, která se dokonale hodí k jaru.

 

Okouzlující a praktický kousek jménem overal

Že jste doposud overaly nenosila? Možná je právě teď správná příležitost tuto chybu napravit. Overal je skvělým kouskem díky tomu, že lichotí ženskému tělu, je pohodlný a navíc vyřeší otázku, jak outfit zkombinovat. Naším tipem je overal v pastelově modré barvě a ve výrazné žluté barvě.

 

Dvojdílné šaty, se kterými zabodujete

Možná už jste také zaznamenala trend letošního roku, kterým jsou dvojdílné šaty. Tyto nebezpečně svůdné šaty, jež se skládají ze dvou částí, poodhalují břicho, a působí tak velmi smyslně a žensky. Pokud před sukní dáváte přednost kraťasům, jistě vás nadchne také dvojdílný set kraťásek a topu.

 

Šaty poseté květinami

Vzor letošního roku? Jednoznačně květiny. Potisk květin ve spojení s romantickým střihem šatů je přesně tím pravým, s čím letos okouzlíte nejednoho muže. Sama zjistíte, že ve chvíli, kdy si šaty obléknete, se budete cítit sebevědomě a velmi žensky. Skvěle vypadají květované šaty v maxi délce.

 

Krásné nohy si zaslouží krásné kraťasy

Horké dny jsou ideálním časem k tomu, ukázat své krásné, dlouhé nohy. Nebojte se je poodhalit díky rafinovaným kraťasům, které budou vypadat dobře především v kombinaci s jednoduchým tričkem.

 

Sportovní outfit, ve kterém se budete cítit skvěle

Chcete vypadat a cítit se skvěle i během sportovních aktivit? Rozlučte se s ošoupanými tepláky a vytahanými tričky a udělejte si radost slušivou dámskou soupravou, která přináší sladěné tepláky s mikinou. Nás uchvátila třeba výrazná růžová barva, zářivá žlutá barva a v neposlední řadě elegantní černá barva.

 

Perfektní boty na jaro a léto

Že už jste se nemohla dočkat toho, až odložíte zimní kozačky a obujete si jarní tenisky nebo sandály? V letošním roce budete mít na výběr nepřeberné množství barev i vzorů. Pokud sháníte lehké a nebezpečně pohodlné tenisky, vsaďte na ty potažené síťkou. Do teplých dnů vám rozhodně přijdou vhod luxusní žabky zdobené třpytivými kamínky a krok vedle neuděláte s módními espadrilkami se svůdným šněrováním.

 

Nezapomeňte na sluneční brýle

Sluneční brýle jednak chrání oči před škodlivými slunečními paprsky a jednak jsou doplňkem, který dokáže dovést každý outfit k dokonalosti. Tvar brýlí vybírejte s ohledem na tvar svého obličeje a nebojte se sáhnout po těch s barevnými skly, které vypadají jednoduše úžasně.

 

 

Odměňte se za to, že jste zvládly dlouhou zimu a potěšte se jarními kousky, ve kterých budete perfektně vypadat.

 

 

2020.03.31 | Lea Kubová | přečteno: 30075x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda krása trendy 2020 jaro oblečení

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Pro krásu se nemusí trpět, zkuste bezbolestnou liposukci

Valná většina žen se potýká s tím, že ať své tělo mučí sportováním sebevíc, některé partie prostě ne a ne zkrásnět. V...
 
celý článek | Admin | 2016.01.29 | přečteno: 30043x

Dětský pokoj podle Feng – shui

Dětský pokoj je místnost s kombinovanou funkcí. Patří nejen k bujarým dětským hrám a kreativnímu řádění vaš...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2015.10.25 | přečteno: 30106x

Proč je důležité vybrat si vhodné spodní prádlo?

Spodní prádlo je nenahraditelnou součástí šatníku každé ženy a je třeba ho mít v dostatečném množství. Jeho výběrem a...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.07.11 | přečteno: 30078x

Albert nabízí rozvoz potravin i magazín s mnoha recepty

Čas je vzácná a neobnovitelná komodita, a proto je škoda investovat ho do bloudění po uličkách v supermarketu. V současn...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.07.29 | přečteno: 30241x
 

Portál pro ženy