newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pořiďte svému muži elegantní a stylové sako

 
Pořiďte svému muži elegantní a stylové sako

Sako mnoho mužů vnímá jen jako součást pánského obleku, který si na sebe oblékají jen ve výjimečných situacích. Kromě svateb, plesů, promocí, návštěv Národního divadla a podobných akcí by je ani nenapadlo si něco takového na sebe vzít. Přitom je to velká škoda. Najde se jistě spousta dalších příležitostí, kde by se jistá dávka elegance hodila. Zkuste svým drahým polovičkám představit sako jako doplněk šatníku, který se dá kombinovat i s běžným oblečením a dokáže je proměnit v elegantní muže s neotřelým vkusem.

 

Příležitost se vždy najde

Ač se někteří muži tváří, že je móda ani náhodou nezajímá, určitě i oni chtějí vypadat dobře. Pánské sako jim v tomto skvěle poslouží. Hodí se na jakoukoliv formálnější příležitost a je jedno, zda jde o pracovní oběd, oslavu narozenin vaší tetičky či romantickou večeři k vašemu výročí svatby. Samozřejmě je třeba vybrat takové, které bude nejen dobře sedět, ale také odrážet celkový styl svého nositele.

Jedno sako = různé styly outfitu

Moderní střihy umožňují mužům kombinovat pánské sako s velkou částí šatníku a přizpůsobit se tak konkrétní příležitosti. Nosit se dá s klasickými kalhotami, ale i riflemi, což je nyní velmi módní záležitost. Nabízí se přitom hned dvě oblíbené varianty pro různé situace. Může jít o čistě elegantní outfit, kdy se k džínsům obleče vhodná pánská košile a polobotky či mokasíny. Tím vznikne stylový a vkusný, přesto ale stále velmi mladistvý outfit. Sako se dá ale obléci i na obyčejné tričko. Pokud se celek doplní o klasické tenisky, je tu rázem svěží a originální model, který by si na sebe čas od času jistě oblékl i zarytý vyznavač sportovní módy.

Zajímavé barvy a střihy, které lichotí

Mylná představa některých lidí říká, že sako je nuda. To ale zajisté neplatí. Tento kousek oděvu k dostání v různých módních střizích, které se hodí pro každý typ mužské postavy. A zajímavé jsou kromě střihů i barvy látek. Kromě klasické černé a tmavě modré je možné pořídit sako například v elegantní šedé a vínové barvě, příjemné béžové, mladistvé světle modré nebo moderní hořčicově žluté.

Mužům elegance sluší a nám ženám se takový styl líbí. Proto by i pánská saka měla patřit do šatníku každého muže, který si na sobě dává záležet. A jistě mezi ně patří i ten váš, že ano?

Stylové pánské oblečení zakoupíte ve spolehlivém e-shopu dkstreet.sk, kde kromě pánských sak najdete i široký výběr dalšího kvalitního oblečení jako například pánské mikiny, pánské bundy, svetry, trička či košile.

 

2015.04.30 | Martina Limbergová | přečteno: 30434x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Pánské oblečení pánská saka móda styl

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak přežít vedra? Pořiďte si účinnou klimatizaci!

Léto je obdobím, na které se většina z nás celý rok těší. I tady ale platí, že čeho je moc, toho je příliš. Stač...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.06.29 | přečteno: 30143x

Oblékněte si luxusní blůzku nebo elegantní sako, které vám budou všichni závidět!

Blůzky a saka jsou nedílnou součástí dámského šatníku. Každá elegantní dáma nebo slečna se bez nich rozhodně neobejde. L...
 
celý článek | Lea Kubová | 2020.03.16 | přečteno: 30130x

Hoďte stydlivost za hlavu!

Muži neumějí číst myšlenky, to je fakt, se kterým se musíme my ženy smířit. A také se podle toho chovat. Ve vztahu i ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2014.02.10 | přečteno: 30079x

Užitečné tipy - čtěte (nejen) před koupí prvních hodinek

Koupi hodinek bez nadsázky předchází složitý výběr, neboť v záplavě dnešního nepřeberného množství značek, druhů a ma...
 
celý článek | Admin | 2014.08.20 | přečteno: 30160x
 

Portál pro ženy