newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pořiďte si do předsíně stylový sedací botník

 
Pořiďte si do předsíně stylový sedací botník

S nedostatkem úložných prostor se dnes potýká velká část domácností, a nezáleží přitom ani tolik na velikosti konkrétního bytu či domu. Umění spočívá spíš v tom, jak třeba i malou místnost využít na maximum, a to jak prakticky, tak zároveň esteticky. Co třeba taková předsíň? Také se nemáte kde obouvat a neustále zakopáváte o boty? Poradíme vám, co s tím.

 

 

Předsíň jako neméně podstatná součást domova

Třebaže je vaše předsíň jen malý prostor, kde se sotva otočíte kolem své osy, je její vybavení stejně, ba i více důležité, než to v dalších místnostech vašeho obydlí. Vždyť právě předsíň je místem, které je každému na očích, jakmile se otevřou hlavní dveře, a kam také vedou první kroky vaší návštěvy. Prakticky vybavená a uklizená předsíň je tak tou nejlepší vizitkou. Z nábytku by tu rozhodně neměl chybět věšák na kabáty a bundy, zrcadlo a také prostorný botník. Podle čeho vybírat?

 

Botník do každé chodby i předsíně

Při výběru botníku nás asi nejvíce limituje právě prostor, do kterého ho potřebujeme umístit, předsíň totiž obvykle bývá jedna z nejmenších místností. Možná máte pocit, že se tak trochu vracíme na začátek, vězte ale, že v dnešní době se dá sehnat praktický botník opravdu do každých prostor. Je-li například vaše předsíň jen úzkou chodbičkou, bude se sem s největší pravděpodobností hodit botník s výklopným systémem, který na hloubku zabere jen minimum místa. Pakliže si přejete uskladnit spíše sezónní doplňky a kotníkovou obuv, máte na výběr z policových botníků nejrůznějších rozměrů. Velmi oblíbeným kusem nábytku do předsíně je však také sedací botník.

 

    

 

Sedací botník – prakticky a stylově

Sedací botník je skutečně užitečným kouskem, který do předsíně můžeme jen doporučit. Vždyť kdo z nás by se k obouvání bot nechtěl pohodlně posadit? Sedací botník vyniká malými rozměry, ale především svou víceúčelovou koncepcí. Pohodlná sedací lavice je navrchu vybavena odolným čalouněným sedákem a vespod šikovně doplněna o policový či výklopný úložný prostor. Jako bonus jistě oceníte stylový design, který dokreslí vzhled vaší předsíně a na první pohled zaujme i vaše známé. Barvu korpusu a potahu můžete kombinovat podle vlastní fantazie tak, aby dokonale zapadl k vašemu stávajícímu nábytku. Kvalitní botníky v mnoha provedeních a další nábytek za velmi příznivé ceny pořídíte v českém internetovém obchodě Dona-shop.cz.

 

2017.06.11 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30151x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: botník sedací botník

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vybíráte pánské sako a nevíte si rady? Máme pro vás pár tipů

Někteří si myslí, že se sako nosí pouze na společenské akce. Tak to ale není. Na trhu najdete jak klasická saka do divad...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.08.30 | přečteno: 30086x

Zahrady otevřou svá srdce letos již popáté

„Založit zahradu znamená věřit v zítřek.“ Andrey Hepburn Slavná americká herečka svým výrok...
 
celý článek | Klára Hrdá | 2014.06.09 | přečteno: 30045x

Jak vám mohou doplňky stravy pomáhat?

Každá doba má to své. Ta současná je velmi uspěchaná. Sice zvládáme náročné pracovní tempo i starosti o domácnost, al...
 
celý článek | Admin | 2016.02.02 | přečteno: 30028x

Vánoční nabídka na Afro-Bailar Prague Festival 2013

Nevíte, co svým přátelům nebo rodině koupit pod stromeček? Mám pro vás jeden super tip! ...
 
celý článek | Radka Lišková | 2012.12.09 | přečteno: 30075x
 

Portál pro ženy