newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Novinka: Bio oleje na rty PURITY VISION

 
Novinka: Bio oleje na rty PURITY VISION

100% Přírodní péče o rty ve vegan kvalitě s voňavými maceráty.

 

Bio Růžový olej na rty s Q10 a Bio Levandulový olej na rty dokonale chrání, vyživují a pečují o popraskané rty. Vaše rty budou hedvábně jemné a prostě k zulíbání. Oleje vytváří na rtech jemnou ochrannou vrstvu, která rty vyživuje, chrání proti popraskání a zanechává je sametově hebké a lesklé.

Při pravidelném používání oleje snadno předejdou vysušování a praskání rtů, jež při různých vlivech počasí všichni dobře známe. Díky macerátům z opojné růže damašské a zklidňující levandule lékařské budou vaše rty příjemně provoněné a také obohacené o cenné vlastnosti bylin. Vychutnejte si něžnou péči, kterou stvořila sama příroda.

 

 

Pečující složky v hlavní roli

Kandelilový vosk ošetří popraskané rty, vyživí je a ochrání proti ztrátě vlhkosti.

Kouzlo macerace

Bio oleje na rty jsou vyrobeny tradiční metodou pozvolného macerování. Při zpracování jsou bylinky na několik týdnů naloženy do směsi za studena lisovaných olejů. Tuto vysoce kvalitní směs tvoří Bio Slunečnicový, Bio Raw Arganový a Bio Jojobový olej. Do macerátu tak v nezmenšené míře přechází zklidňující síla a příjemná vůně dané bylinky.

Synergie pečujících olejů

100% Bio Ricinový olej obsahuje velké množství vitaminu E a zdravých mastných kyselin, jež zajistí výživu a pomoc i již vysušeným rtům. Ricinový olej zároveň rty ochraňuje před vnějšími vlivy. Vaše rty budou tedy úžasně jemné i při nepříznivém počasí.

100% Raw Bio Arganový olej je marocký elixír mládí a krásy, někdy se mu také přezdívá „marocké zlato“ a to zcela oprávněně, jedná se totiž o jeden z nejdražších a nejvzácnějších olejů na světě. Není pochyb o tom, že právě Bio Raw Arganový olej je ten pravý pro výživu a ochranu rtů. Díky němu budou totiž vaše rty omlazené a příjemně vypnuté.

Bio Jojobový olej podporuje tvorbu kolagenu v pleti a pomůže tak zjemnit vrásky v okolí rtů. Hloubkově regenerující olej získaný z jader Bio Simondsie čínské je známý také pod názvem pouštní ořech. Díky obsahu biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E intenzivně regeneruje pokožku rtů a dlouhodobým používáním zlepšuje její elasticitu a odolnost.

 

Bio Růžový olej na rty s Q10 PURITY VISION

S macerátem z růže damašské, Arganovým olejem a koenzymem Q10.

Bio Růžový olej na rty obsahuje přírodní koenzym Q10, který má silné antioxidační schopnosti a je skvělým pomocníkem v boji proti přirozenému stárnutí i proti stárnutí způsobenému UV zářením.

Svou zásluhu ve složení oleje má také Baobabový olej, který zajistí zvlhčení pokožky, hydrataci a zklidnění již popraskaných rtů. Rakytníkový olej je bohatý na vitamin A, C, E a karotenoidy. Díky těmto vlastnostem redukuje vrásky, podporuje tvorbu kolagenu a regeneruje pokožku rtů.

Macerát z růže damašské spolu s pečujícími oleji poskytuje rtům omlazující a regenerující péči. Z macerátu do oleje přechází cenné omlazující vlastnosti i opojná vůně růže. Nechte se hýčkat péčí královny květin.

TIP: Bio oleje na rty můžete použít i na okolí rtů. Především díky Raw Bio Arganovému oleji a koenzymu Q10 předejdete stárnutí pleti a postaráte se o její jemné vypnutí.

 

Bio Levandulový olej na rty PURITY VISION

S macerátem levandule lékařské a Arganovým olejem.

Voňavý macerát z levandule lékařské spolu s pečujícími oleji poskytuje rtům zklidňující a regenerující péči. Tento olej na rty obsahuje ještě Sezamový olej, který Je bohatý na vitamin B, E a minerální látky. Díky antiseptickým účinkům posiluje ochranou vrstvu pokožky a přechází tak popraskání rtů.

Po každém namazání budou vaše rty sametově hebké a lesklé. Úžasná vůně levandule vám vždy připomene vůni rozkvetlých levandulových polí.

Použití Bio Levandulového oleje na rty

Malé množství oleje roll-onkem rovnoměrně naneste na rty a poté se již nechte obklopit levandulovým opojením. Díky malému balení můžete mít olej vždy po ruce a jednoduše se tak stane vaším nenahraditelným pomocníkem do nepohody.

TIPY: Nanesením malého množství oleje a masáží zjemníte kůžičku kolem nehtů. Současně také posílíte nehty samotné. Bonusem vám budou krásně voňavé ruce.

Pokud pod svou oblíbenou rtěnku použijete olejíček jako podkladovou bázi, zůstanou vaše rty i po jejím vyschnutí jemné a vyživené.

 

Certifikace, které zaručí tu nejvyšší kvalitu produktů:

Fair for life certifikace podporuje spravedlivější mezinárodní obchod s rozvojovým světem a dá se označit jako nadstavba Fair Trade. Fair for life se zaměřuje na poctivé a pozitivní vztahy mezi farmáři a výrobci, mezi zaměstnanci a zaměstnavateli i mezi obchodníky. Podporuje rozvoj místních komunit a musí splňovat přísná pravidla pro udržitelný́ rozvoj a ochranu životního prostředí. Část finančních prostředků z každého takto označeného produktu putuje do speciálního fondu na podporu komunity farmářů přímo v rozvojové oblasti a zlepšení jejich životních podmínek.

PURITY VISION® je vůbec první značkou v Česku a na Slovensku, která tento certifikát získala.

CPK je zkratkou tří slov – Certifikovaná přírodní kosmetika. Certifikace zaručuje, že složky výrobku jsou minimálně z 85 % přírodního původu. Dále neobsahuje syntetické sloučeniny a látky škodlivé organizmu. “BIO” znamená, že kromě standardů pro CPK zaručuje také původ bio surovin. Ty musí nejméně z 20 % pocházet z ekologického zemědělství.

 

 

2020.12.22 | Nina Albertová | přečteno: 30072x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: krása kosmetika péče o rty přírodní kosmetika oleje

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Budoucnost tvoříme každou myšlenkou

Možná tomu stále nevěříte a považujete tyto pravdy za vyhrazené pouze příznivcům ezoteriky. Ale osobní zkušenost neobala...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.11.18 | přečteno: 362x

Andělské tarotové karty. Něžná kniha pro ženy

Karty ryze pro ženy? Nejsem si tak úplně jistá, ale těžko bych na druhou stranu zase hledala muže, který by se celý z...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2015.11.27 | přečteno: 30061x

Při výběru šatní skříně sledujte rozměry, design i vnitřní uspořádání

Když dojde na koupi šatní skříně, mnozí lidé znejistí. Jedná se totiž o nepostradatelný kus nábytku, bez něhož bychom se...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.06.22 | přečteno: 30213x

Bývalí zloději se zabezpečním poradí nejlépe. Vyzkoušejte jejich tipy

Bývalí zloději, kteří vykrádali domy, pro vás mají asi nejlepší tipy na ochranu vašeho majetku. Ne každý má skvěle ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.05.17 | přečteno: 30310x
 

Portál pro ženy