newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Naservírujte si zdravé stravování a potraviny online

 
Naservírujte si zdravé stravování a potraviny online

I vy toužíte začít žít zdravěji? Zdravé stravování a zdravé potraviny stojí na začátku změny, která vás čeká. K tomu je zapotřebí přidat pohyb a třeba i špetku přírody v podobě léčivých bylin. Jste na startu a do nového, zdravějšího života, vám už stačí pouze otevřít dveře.

 

 

Těmito dveřmi může být zajímavý online magazín ZdraváZóna.cz. Specializuje se přesně na ta témata, která vás nyní, když jste svůj starý nezdravý život hodily za hlavu, budou zajímat. Chcete rovněž zhubnout? Více než diety, i když i o těch se v časopise pravidelně píše, vás bude zajímat zdravé stravování. Magazín vám pomůže získat zdravé návyky, díky kterým pak jíst zdravě bude vždy hračka. Témata se zaměřují nejen na jídelníček dospělých, ale i na děti. Právě ony trpí často obezitou, a je to období dětství, kdy získávají špatné stravovací návyky. S magazínem ZdraváZóna.cz připravíte své děti na zdravější život.

Časopis se podrobně věnuje jednotlivým potravinám, které by v našem jídelníčku neměly chybět. Těm běžným, i těm exotičtějším, o kterých jste třeba již slyšely, avšak nevíte, čím nám mohou prospět a jak je do stravy zahrnout. Co třeba humus, batáty, zelený jíl? To jsou jen některé zdravé potraviny, u kterých se Michaela Dušková, šéfredaktorka magazínu ZdraváZóna.cz zastavila a věnovala jim samostatné téma.

Bez pohybu to nepůjde

Nerady to slyšíme, avšak je to tak. Zdravý životní styl jde ruku v ruce nejen se střídmostí v jídle, ale i s fyzickou aktivitou. Témata v magazínu vás nasměřují ke správnému přístupu k pohybu. Nemusíte soutěžit s jinými ve výkonu, ani se snažit předčit vrcholové sportovce. Nepotřebujete ani svaly kulturistů. Naučte se žít s pohybem. Inspiraci najdete v mnoha zajímavých magazínových článcích.

Zhubněte jednou pro vždy

Speciální prostor v magazínu je věnovaný hubnutí a dietám. Obsah odpoví na řadu vašich otázek. Jak může smoothie pomoci při hubnutí? Kolik jíst při hubnutí sacharidů? Jak zdravě hubnout po porodu? Současně se seznámíte s celou řadou zajímavých diet, které sednou třeba zrovna vám. Anebo vás naopak upozorní na jejich úskalí.

Zeleně a zdravě

Nakonec nesmíme zapomenout ani na bylinky, které mohou zpestřit kuchyni, ale především jsou naší přírodní lékárničkou. S ní bez zbytečné zátěže organismu dokážeme překonat řadu neduhů. Ale jelikož jde o účinné přírodní drogy, musíme se v nich vyznat. A i tyto informace najdete v magazínu ZdraváZóna.cz.

 

 

2019.04.28 | Nina Albertová | přečteno: 30088x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zdraví stravování pohyb sport recepty inspirace zdravý životní styl

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Sport v sukni! Nevěříte?

Dámy, nemusíte se za každou cenu vejít do norem a sportovat ve strohém, i když možná praktickém a funkčním oblečení. ...
 
celý článek | Všeprosporty.cz | 2013.05.16 | přečteno: 30368x

Češi žijí na dluh, půjčují si i na dovolenou

  V naší společnosti jsou půjčky rozšířené, v mnoha případech jde i o zahraniční dovolenou. ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2018.01.30 | přečteno: 30111x

Dětské rolety – roztomilý a praktický doplněk do pokojíčku

Dostatek světla v interiéru, a obzvlášť v dětském pokoji, je velmi důležitý. Když je ale v letním období slunečních p...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.04.20 | přečteno: 30205x

Izulínové jehly – jak se v nich vyznat?

Cukrovka je závažné onemocnění, které se neobejde bez pravidelného měření hladiny cukru v krvi a aplikace inzulínu. V ob...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.10.27 | přečteno: 30190x
 

Portál pro ženy