newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Módní trendy pro jaro/léto 2015: Co by nemělo chybět ve vašem šatníku?

 
Módní trendy pro jaro/léto 2015: Co by nemělo chybět ve vašem šatníku?

Jaro je pomalu tady, slunce už některé dny nesměle ukazuje svou sílu a dovoluje nám odhodit teplé zimní bundy. Nemyslíte, že je to ten pravý čas podívat se po nových kouscích do svého šatníku? Vybavte se módními úlovky podle trendů pro rok 2015, abyste byly na jaře a v létě opravdu IN. Jaké tyto trendy jsou?

 

Black and white

Máte rády klasiku a eleganci? Pak je pro vás tou pravou kombinací černá a bílá. Tato kombinace nikdy nestárne a z módy prakticky nevychází. Černobílé oblečení můžete nosit do práce i na večírek, je prostě univerzální a hodí se na každou příležitost. Občas je dokonce až neuvěřitelné, jak tyto dvě tak umírněné barvy mohou dohromady se zajímavým vzorem vytvořit docela extravagantní celek. Minimálně několik základních kousků v barvách bílé a černé by ve vašem šatníku nemělo chybět. Určitě se vám budou hodit kalhoty, halenka, sukně a sako. Můžete je kombinovat navzájem, ale samozřejmě i s dalšími barvami oblečení.

Zářivě žlutá

Opakem umírněnosti černobílé kombinace je žlutá barva. I letos je právě ona tím, co perfektně oživí váš outfit. Však je to také snad ta nejveselejší barva, která vždy prozáří vše kolem sebe. Záleží přitom jen na vás, zda si troufnete na žlutý top, kraťasy, šaty nebo rovnou pořádně křiklavý kabátek, žlutá je v módě prostě na všem. Při výběru módních kousků ve žluté barvě si ale dejte pozor na to, jaký jste vy sama barevný typ. Světlým typům bude slušet jemný světle žlutý odstín nebo naopak tmavší okrová barva, ženy s tmavším typem pleti si mohou dovolit i křiklavě kanárkově žlutou.

Jeden celek vede

Pojďme teď od barev k typu oblečení. Loni se těšily velkému zájmu overaly a i letos jsou pořád moderní. Pokud si je můžete díky své postavě dovolit, rozhodně neváhejte. Budete v nich působit sexy, přitažlivě a zajímavě. Elegantní jednobarevné kousky jsou dostatečně reprezentativní i pro pracovní schůzky, v hravých a něžných květovaných vzorech oslníte svého partnera i kolemjdoucí.

Ve stylu armádního looku

Army styl se také drží na výslunní už několikátou sezónu. Pro letošní rok však trochu zjemnil a v módě jsou především velmi ženské kousky, které jen jemně kopírují tento styl. Skvěle vám poslouží například sáčko s detaily připomínající vojenskou uniformu.

Elegantní vysoký pas

Jednou z věcí, kterou byste určitě měly vlastnit, jsou kalhoty s vysokým pasem. O jejich velmi ženském a elegantním vzhledu není pochyb. Navíc dokáží zamaskovat případné nedostatky v oblasti bříška. S pěknou halenkou, sáčkem a botami na vysokém podpatku rázem vytvoříte neodolatelný outfit, ve kterém okouzlíte každého.

 

Tip: Zaujaly vás módní kousky z tohoto článku? Všechny je zakoupíte v e-shopu www.fenomen-moda.cz. Toto osobité, originální a velmi stylové oblečení je dováženo z USA a k mání je vždy jen několik kousků od konkrétního typu. Díky tomu máte jistotu, že budete opravdu jedinečná.

 

2015.03.12 | Martina Limbergová | přečteno: 30073x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda jarní oblečení letní oblečení trendy 2015

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Koriandr a chilli papričky - součást asijské kuchyně

Je několik potravin bez kterých se asijská kuchyň neobejde. Protože máme začátek května, tak si představíme koriandr,...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30011x

ŠÍPKOVÝ ČAJ A JEHO 7 NEUVĚŘITELNÝCH PŘÍNOSŮ PRO VAŠE ZDRAVÍ

Jednoduchá příprava a velké množství prospěšných látek pro vaše zdraví – to vše zahrnuje lahodný čaj připravený z plodů ...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2018.12.15 | přečteno: 30845x

Fenomén kočárky

Jak se žilo bez kočárků? Když si člověk představí dětský kočárek, připadá mu jako úplná samozřejmost do výbavy p...
 
celý článek | Irena Lochmanová | 2013.03.10 | přečteno: 30075x

Cesta Asombroso a oblíbené produkty Osmanyho Laffity

Asombroso, značka světoznámého návrháře kubánského původu Osmanyho Laffity, vznikla v roce 2018. Klíčem k ní byl sen o p...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.10.19 | přečteno: 495x
 

Portál pro ženy