newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Letní festivaly jsou již za rohem!

 
Letní festivaly jsou již za rohem!

Jste milovníky kulturních akcí? Máte rádi koncerty a jejich výjimečnou atmosféru? V tom případě vás potěšíme upozorněním na čtyři skvělé open air festivaly, na které se můžete letos v létě těšit. Řeč bude o Rock for People, Aerodromu, Votvíráku a Colours of Ostrava!

 

Aerodrome Festival 2018 

Mezi 28.6 - 30.6.2018 se bude konat letošní ročník Aerodrome Festivalu v Panenském Týnci u Prahy. Tento festival se letos může pochlubit takovými hvězdami, jako je americký rapper Macklemore, Wiz Khalifa, slavná Lana del Rey a mnoho dalších. V tomto ročníku na vás čeká celá přehlídka zahraničních hvězd a pořadatelé mají v plánu na další ročník počet interpretů a pódií ještě rozšířit. Lístky jsou již samozřejmě k dispozici a jsou dostupné za velmi příznivé ceny.  

Colours of Ostrava 2018

Na tento ostravský festival se můžete těšit již od 18.7 - 21.7.2018. Festival má dlouhou tradici konání, jelikož první ročník byl už v roce 2002. Od té doby se koná každoročně v Dolních Vítkovicích nedaleko Ostravy. Tento festival je výjimečný proto, že nabízí přes 350 programových bodů na 21 otevřených i krytých scénách. Zde se konají mimo koncerty i diskuse, divadla nebo workshopy. Festival je multižánrový, proto si na své přijde úplně každý. V letošním ročníku vystoupí například Alice Merton, Aurora, Jacob Banks, Ruth Foster nebo Cigarettes After Sex. 

Rock for People 2018

24. ročník festivalu Rock for People proběhne 4.7 - 6.7.2018 v Hradci Králové. Jedná se největší rockový festival v České republice a letošní ročník přináší velké hvězdy jako Prodigy, The Kooks, Skillet nebo Beatsteaks. Festival nabízí až 50 hektarů plochy vyhrazené pro pódia, odpočinkové zóny, plochy pro stany apod. Rock for People se pyšní také dlouhou tradicí konání. První ročník byl realizován již 1995. Od té doby se těší velkou oblíbeností a návštěvností. Festival má kapacitu až pro 32 000 lidí!

Votvírák 2018

Ve zmíněných festivalech rozhodně nesmí chybět Votvírák roku 2018. Votvírák patří k jedním z nejoblíbenějších a nejlevnějších festivalů v Česku, letos to bude již 12. ročník festivalu. Místo konání je jako vždy na letišti v Milovicích u Prahy. Na rozdíl od dalších vybraných festivalů se tento může představit pestrou škálou českých interpretů, mezi nimiž nemohou chybět Chinaski, Divokej Bill, Mirai, Ewa Farna, PSH nebo Tata Bojs. Letošní Votvírák nás čeká již za necelý měsíc, tedy - 15.6 - 17.6.2018, tak si ho nenechte ujít!

Léto se blíží a s tím přichází i seźona festivalů. Letošní ročník bude opravdu pestrý a nabízí celou škálou koncertů s těmi největšími hvězdami z Česka i Ameriky. Zpestřete si léto a užijte si jedinečnou atmosféru těchto kulturních akcí!

 

2018.05.20 | Petra Zápotočná | přečteno: 30086x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: festivaly léto hudba kultura

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Tajemství záhadných orgonitů

Tajemství „záhadných kamínků“ a orgonové energie, co to vlastně je? Už podle vynálezce orgonitů Wilhelma Reicha nedostat...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.08.15 | přečteno: 30403x

Sedací souprava jako dominanta obývacího pokoje

Sedací souprava je asi nejdůležitějším prvkem obývacího pokoje. Vždyť právě tam tráví většina z nás velkou část ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.08.16 | přečteno: 30113x

Lanzarote, ostrov snů

Letos jsme vyrazili na dovolenou na sopečný ostrov Lanzarote. Tento krásný ostrov nám připravil nezapomenutelnou dovo...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.09.14 | přečteno: 30131x

Produkty z bylinek. Inovativní a ekologické, můžete se pustit do výroby i sami

Vydáte-li se na cestu udržitelnosti a zdravého životního stylu, bylinky budou vaším skvělým průvodcem. Úžasné jsou totiž...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2024.02.04 | přečteno: 331x
 

Portál pro ženy