newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Je čas na karnevalové kostýmy – oblečte se originálně celá rodina

 
Je čas na karnevalové kostýmy – oblečte se originálně celá rodina

Karnevalová sezóna začala. Kdo má doma dítě, toho rozhodně diskuse o nejvhodnější masce nemine. No a s těmi menšími se musíme na karnevalový večírek vypravit i my rodiče. Rozhodně je proto nejlepší, když se do masek oblečeme celá rodina.

 

Nejznámější karnevaly se konají v brazilském Rio de Janeiro a v italských Benátkách. A právě z italštiny slovo karneval pochází (carnevale). Tento svátek je známým již z dob starověkého Říma, kdy byl slavností příchodu jara. Trvá až do předvelikonočního období. Tehdy začíná křesťanům postní období. Naše děti však více než historie tohoto „svátku“ zajímá, za jakou skvělou postavu se budou moci obléct. Masky na karneval snadno a levně pořídíte na Nejlevnejsikostymy.cz. A nejen pro děti, ale i pro nás dospělé. Kostýmy na Halloween a k Mikuláši teď vynechte. Máte příležitost vyzkoušet si opět „jinou kůži“. Jaké kostýmy jsou v kurzu?

Oblečte se do kožešinky

Neboli jako zvířata. Chlupáči i opeřenci vypadají vždy atraktivně. Dají se pojmout roztomile i s vtipem. Co tak tatínka obléct do kostýmu černého King Konga a sebe do kostýmu růžové gorily? A naše potomky předělejme na roztomilé opičky.

Zahrajte si na pohádku

Táta vlkem, máma babičkou, a naše dcera Karkulkou – tímto nápadem rozhodně zaujmete. A podobných pohádek, ve kterých se uplatníte celá rodina, najdete jistě mnoho. Oblečte se jako vlk a tři prasátka, za Jeníčka, Mařenku a ježibabu, nebo třeba za nějaké moderní pohádkové postavy. Hitem jsou například Anna, Elsa, Kristoff a Olaf z Frozen. Ale též Máša a Medvěd – k nim přidejte třeba zajíce.

Vydejte se do jiné doby

Indiánská rodinka, kovbojové, piráti – to vše jsou tematické karnevalové kostýmy, které snadno pořídíte například na Ptakoviny.com. Určitě máte doma oblíbenou hru, kterou občas všichni hrajete. Nebo film, jejž jste všichni už mnohokrát viděli. I to je inspirace, kterou lze při výběru karnevalových masek využít.

TIP: Nejoblíbenější kostýmy 2020

Kostým policajtky, kostým indiána, kostým kovboje, kostým sestřičky, kostým upíra, kostým námořníka, kostým námořnice, kostým pilota.

Děti milují karnevalové kostýmy svých hrdinů

Mají děti vlastní představu o své masce či kostýmu na karneval? Nejčastěji se touží obléct za hrdiny z pohádkových příběhů a akčních filmů. Nekazte jim radost a dopřejte jim to. Batman, Anakin, Jedi, Shrek – možná právě o některý z těchto kostýmů vás bude žádat váš syn. A holky? Annu a Elsu už jsme zmínili. Letí však i Hannah Montana, pohádková malá mořská víla a překvapivě třeba i Sponge bob. Toho milují holky i kluci.

Připravte se na karneval včas

Kostým, masky a doplňky, to vše snadno koupíte na internetu. Nejlevnejsikostymy.cz i Ptakoviny.com doručují kostýmy a masky, které jsou skladem velice rychle. Přesto si nenechávejte nákup na poslední chvíli. Byla by škoda dětem zkazit radost a nakonec muset doma improvizovat. Děti karneval i karnevalové masky milují. Tak ať si je mohou užít naplno.

 

 

2020.02.03 | Lea Kubová | přečteno: 30238x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zábava karneval kostýmy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Chcete pěstovat potraviny, které podpoří vaši imunitu? Vsaďte na tyto tři rostliny!

Současná situace nám nedává moc možností, jak trávit čas mimo svůj domov. Spousta z nás kvůli opatřením nechodí ani do p...
 
celý článek | Nina Albertová | 2020.04.20 | přečteno: 30079x

MINT Market Brno 36: Designové nákupy v Mosilana Hubu

Originální, krásné, nadčasové. A taky lokální a ekologické. Takové jsou nákupy na MINT Marketu Brno. A Brňané do dobře v...
 
celý článek | Admin | 2019.05.15 | přečteno: 30058x

Mám se ráda, nemám se ráda...

  A už je tady to nesmyslné období zase, jsem protivná sobě i okolí. Nic mě nebaví, do ničeho se mi nechce, ...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.07.01 | přečteno: 30073x

Líčení, které vydrží i tropické dny

V současných letních dnech, kdy panují skutečná vedra, bývá jen velmi těžké uchovat make-up svěží a pěkný po celý den. Z...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.07.05 | přečteno: 30234x
 

Portál pro ženy