newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak získat levné letenky do celého světa?

 
Jak získat levné letenky do celého světa?

Na světě je spousta krásných míst a byla by škoda alespoň některá z nich neprozkoumat. Láká vás poznávání nových míst a cestování do všech koutů světa plné dobrodružství? Přesně takový život žije zkušený cestovatel Jiří Hošek. Díky své lásce k dobrodružství a létání má již procestován téměř celý svět. Ostatně sbírání leteckých mil je jeho zábavou. Samozřejmě ale každá cesta daleko více potěší, když se dá pořídit za minimum prostředků.

 

Levné letenky pro každého

Najít levné letenky není otázkou štěstí, ale zkušeností. A právě těch má Jirka opravdu hodně. Vyhledáváním nejlevnějších letenek pro sebe už za roky svého cestování strávil mnoho času, a díky tomu dokáže najít někdy opravdu fantastické ceny. Postupně se tak na něj s žádostí o pomoc s hledáním obracelo čím dál více kamarádů, známých a poté i cizích lidí. A tak vznikl nápad na tuto v Česku jedinečnou službu vyhledávání letenek na míru. Kromě toho každému ale také rád poradí s výběrem těch nejzajímavějších míst, poskytne cenné rady ohledně cestování, nejlepších přesunů z místa na místo, pomůže sehnat levné ubytování nebo zajistit půjčení auta.

 

Vyhledávání na míru

Potřebujete najít nejlevnější letenky na konkrétní termín a do určité destinace? Zašlete na adresu letenky(zavináč)zivotnacestach.cz e-mail s vaší představou, tedy především s požadovanou destinací, možnými termíny, odletovými letišti a počtem osob, na základě které vám budou nabídnuty nejlepší varianty letů. Toto nezávazné hledání nic nestojí a pokud zjistíte, že vám nabídnuté možnosti nevyhovují, nic se neděje. Pokud se vám naopak ceny zamlouvají, stačí zaslat závaznou objednávku a letenky vám budou zakoupeny. Nemusíte dělat nic víc než čekat, až vám přijdou do vaší e-mailové schránky. Vzhledem k tomu, že taková pomoc stojí určitý čas, je za ni účtován poplatek ve výši 1 000 Kč za strávený čas a servis. Ovšem ten platíte až ve chvíli, kdy se rozhodnete některou nabídku využít a letenky si nechat zprostředkovat. I tak ušetříte často značné finanční prostředky a cestuje-li vás více, bude tato úspora ještě výraznější, částka za zprostředkování se totiž nenavyšuje v případě více cestujících, ani více kusů letenek.

 

Akční nabídky do e-mailové schránky

Jestliže chcete mít neustálý přehled o zajímavých nabídkách levných letenek, stačí se zaregistrovat k odebírání newsletterů a to e-mailem na adrese letenky(zavináč)zivotnacestach.cz nebo prostřednictvím formuláře zde. Díky tomu vám neuniknout ty nejlepší ceny letenek do různých destinací, které se zrovna dají na internetu najít. A je jen na vás, zda se následně rozhodnete některou z nich využít, nebo si počkáte na jinou příležitost. Tato služba je zcela zdarma!

 

Nepromeškejte už žádnou skvělou nabídku

Velmi zajímavá je unikátní služba hlídacího robota, který vás okamžitě upozorní na výhodnou nabídku z vaší vysněné destinace. Po registraci, která je zpoplatněna částkou 1 000 Kč na rok s omezením na 10 hledaných destinací a 2 000 Kč za rok bez omezení destinací, určíte místa, kam byste chtěli letět. Speciální program poté den co den každou hodinu prochází více než 20 míst na internetu nejen v Česku, ale také na zahraničních stránkách, a hledá tam zajímavé nabídky. Pokud narazí na vámi zadané klíčové slovo, okamžitě vám pošle e-mail s danou akcí a nebo dokonce chybným tarifem, a tím již nikdy nezmeškáte vytoužené ceny do zvolených destinací. Jestliže se budete chtít dozvědět podrobnosti, stačí na tento mail odpovědět a již se vám opět dostane osobního kontaktu a péče. Díky této službě dostanete ty nejlepší tipy na výhodné letenky a také tajné nabídky, které se ani na internetu běžně nezveřejní.

 

 

O tom, že je Jiří Hošek opravdu zkušený cestovatel, svědčí jeho účast v televizních a rádiových pořadech, cestovatelských skupinách, cestovatelských portálech, apod. Kromě toho také pravidelně pořádá zajímavé cestovatelské přednášky o různých koutech světa. Zajímavý je i jeho blog o cestování.

 

Pro zájemce o více informací doporučujeme několik zajímavých povídání Jiřího Hoška:

Host v pořadu Dobré ráno s ČT

Článek v časopisu Travel Focus: Letadlem za pár korun

Host v rádiu Petrov: Cestování za pusu 1.díl a Cestování za pusu 2.díl

 

Další informace o cestování, zajímavých místech světa a levných letenkách se dozvíte na facebooku Levné letenky pro vás a v magazínu Život na cestách.cz, se kterým pan Hošek úzce spolupracuje.

 

 

 

2015.06.22 | Martina Limbergová | přečteno: 30117x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: cestování letenky levné letenky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Aplikace na mobil, které vám usnadní život!

Moderní technologie jdou stále dopředu a my jsme svědky jejich rychlého vývoje. Pokud jste zastánci těchto technologií, ...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.04.25 | přečteno: 30105x

Dětský pokoj podle Feng – shui

Dětský pokoj je místnost s kombinovanou funkcí. Patří nejen k bujarým dětským hrám a kreativnímu řádění vaš...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2015.10.25 | přečteno: 30106x

Vydejte se na poznávací zájezd a prozkoumejte krásy zemí, které vás nejvíce lákají

Cestování je příjemnou relaxací a únikem od všednodenních starostí. A je také branou k poznávání jiných zemí, ku...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.01.21 | přečteno: 30118x

Porridge aneb zdravá snídaně v mnoha variantách!

Ať už hledáte zdravou snídani, která vás dopoledne dostatečně zasytí nebo jen patříte mezi ty, jež se každé ráno potý...
 
celý článek | Adela Rychtáriková | 2015.08.22 | přečteno: 30383x
 

Portál pro ženy