newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak vybrat ty správné snubní prstýnky

 
Jak vybrat ty správné snubní prstýnky

Datum svatby už máte v kalendáři vyznačený, teď vás čeká ještě několik důležitých úkolů. Je třeba přijít na to, jak vybrat snubní prsteny, abyste měli dokonalý šperk. Takové snubní prsteny, které budou symbolem vašeho svazku, budou se vám líbit celý život a budou se pohodlně nosit. Jak si poradit s výběrem snubních prstenů?

 

Důležitost snubního prstenu

Snubní prstýnky si vyměňujete jako důkaz vaší lásky a věčného svazku. Malý kroužek jako symbol nekonečna. Snubní prsteny všem ukáží, že patříte jeden druhému a že jste nerozlučný pár. I když se nevěsta těší na nádherné svatební šaty, ženich na skvělou zábavu a hosté na výborné jídlo více než na snubní prstýnky, budou to právě ony, které přetrvají. Snubní prstýnky budou každodenní připomínkou nádherného dne, kdy jste si řekli ano. Kdykoliv se podíváte na levou ruku uvidíte, že je na světě někdo, kdo nosí stejný prsten jako vy. Ten někdo, kdo je šťastný každý den, že se vedle vás může probouzet.

Snubní prstýnky na celý život

Vybíráte si šperk, který vás bude provázet celým životem. Jako první se zaměřte na výběr materiálu. Trendem je bílé zlato nebo platina. Oblíbené je i klasické žluté zlato nebo zlato růžové. Ke slovu se dostává i paladium, chirurgická ocel nebo stříbro. Chirurgická ocel a stříbro jsou levnou alternativou zlatých šperků. Pořízení stříbrného snubního prstenu nebo prstenu z chirurgické ocele si dobře rozmyslete. Stejně jako má hodnotu váš vztah a vaše budoucí manželství, měl by být hodnotný i prstýnek, který je jeho symbolem.

Na začátku si odpovězte na otázku, kolik chcete za snubní prstýnky zaplatit. To vám ukáže, jak vybrat snubní prsteny. Podle částky, kterou máte na jejich pořízení vyčleněnou, vyberete materiál snadno.

Kdy začít vybírat snubní prsteny

Výběr snubních prstenů byste měli mít vyřešený alespoň 3 měsíce před termínem svatby. Je možné, že bude váš model nutné do svatby ještě upravit. Určitě nechcete být nervózní z toho, že týden před obřadem ještě nemáte připravenou malou a vzácnou krabičku.

Odolnost materiálu

Snubní prstýnky musí vydržet všechno to, co vaše ruce. Budou denně vystaveny všem nástrahám, čistícím i kosmetickým prostředkům. Budou muset odolávat nárazům i škrábancům. Seznamte se předem s vlastnostmi jednotlivých materiálů. Je třeba počítat s tím, že se prstýnek bude ztenčovat, matné části se budou časem lesknout, lesklé části časem zmatní. Při nákupu prstýnků se ptejte i na to, zda máte v ceně prstenů jejich servis.

Výběr konkrétního modelu

Nejsložitější část je před vámi. Rozhodnout se pro konkrétní provedení. Nejlepší cestou je vybírat přímo v prodejně. Fotogaleriemi se můžete inspirovat, ale je opravdu důležité podívat se na to, jak bude prsten vypadat na vašich rukou. Vybírejte takový model, který vás nebude při nošení obtěžovat. Opatrní buďte zejména na nejrůznější nepravidelné tvary a ostré výstupky. Prstýnek, který vám bude zachytávat oblečení velmi rychle odložíte. U snubních prstýnků je dobrou radou vsadit na jednoduchost a nenechat se strhnout módními trendy. Jednoduchý design je nadčasový a bude se vám na ruce hezky vyjímat i za třicet let. Příliš výrazné vzory se časem okoukají a s přibývajícím věkem se k vám nebudou tolik hodit.

Stejné nebo ne?

Už se nemusíte řídit pravidlem, že snubní prstýnky musí být uniformní. Nevěsta může mít kroužek ozdobený kamínky, ženich obléká střídmější variantu. I tak tvoří krásný pár, stejně jako v životě.

Snadnější výběr

Než vyrazíte do obchodu zakoupit konkrétní model, ujasněte si cenu a materiál. Prohlédněte si nabídky na internetu a postupně zkuste vytipovat, 5 až 10 modelů, které by se vám líbili. Velmi tím zrychlíte vybírání v obchodě, protože už jste si předem ujasnili rámcovou představu.

Výběr velikosti

Až budete prstýnky zkoušet, myslete na to, že v průběhu života se vám může změnit velikost prstů. U žen například během těhotenství, muži mohou přibrat na váze. Prstýnek by měl být maličko větší. Nejlepší je zakoupit prstýnky tam, kde vám je budou umět i upravit, v případě potřeby.

Chcete-li se o snubních prstýncích dozvědět více, navštivte nás na snubniprstenypro2.cz.

Zanedlouho už budou dva krásné kroužky připravené v krabičce a budou čekat jen na to, až si je vzájemně vyměníte.

 

 

2019.02.23 | Admin | přečteno: 30071x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: svatba vztahy snubní prstýnky výběr rady a tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vytiskněte si fotky ze zimní dovolené doma – levně a kvalitně

Velká část moderních tiskáren má zabudovanou funkci pro tisk fotografií, s ohledem na nízké ceny náplní do tiská...
 
celý článek | Admin | 2015.02.27 | přečteno: 30023x

Stylová móda pro muže I.: Podzimní pánské bundy, které mají šmrnc

Sledování módních trendů a oblékání podle nich není jen výsadou nás žen, ale i čím dál více mužů. A to je dobře, každ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.11.01 | přečteno: 30598x

Prohřejte se kvalitním čajem, který pohladí na duši i na jazyku

Připravte se na chladné počasí s výtečnými čaji, které vás nejen dobře naladí, zahřejí, ale také provoní celý domov...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.12.13 | přečteno: 30046x

4 beauty trendy pro jaro 2016

Pomalu přestává mrznout a je čas poohlédnout se po jarních trendech. Podíváme se na 4 trendy v líčení pro jaro 2016, kte...
 
celý článek | Barbora Juřeníková | 2016.01.29 | přečteno: 30092x
 

Portál pro ženy