newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak se oblékat elegantně, když útočí jarní mrazíky? Tyhle tipy si zamilujete

 
Jak se oblékat elegantně, když útočí jarní mrazíky? Tyhle tipy si zamilujete

Při nízkých teplotách nemusíte nosit velké a neforemné oblečení. Existují spousty elegantních kousků, které zahřejí. Přečtěte si naše tipy, které vás přesvědčí, že i začátek jara může být vaše oblíbené období.

 

Vrstvení je základ

Čím více vrstev, tím větší teplo. Čím to je? Mezi jednotlivými vrstvami oblečení se ohřívá vzduch, který udržuje tělo v tepelné pohodě. To znamená, že nemusíte nosit tlusté nelichotivé oblečení, ale spíš přidat na vrstvách. Pamatujete si na mateřskou školku? Tam děti nosí pod tričky tílka a funguje to skvěle. Tílka chrání před větrem, zakrývají ledviny a udržují teplo na středu těla.

Pod kalhotami můžete nosit silonky, nadkolenky nebo punčochy. Díky nim si užijete i širší střih kalhot, který je velmi moderní a elegantní. Nohavice jsou vstupní branou pro vítr, tak ji uzavřete. Existují i tělové punčochy, které při nošení nejsou příliš nápadné.

Jaká barva frčí v roce 2020?

Tento rok byla klasická modrá vyhlášená jako barva roku. Nebojte se ji tedy nosit. Sluší každé ženě - blondýnkám, hnědovláskám, černovláskám a samozřejmě i červenovláskám. Nositelkám přináší sílu a důvěryhodnost. Sladit ji můžete s černou, bílou nebo béžovou.

Tričko volte podle situace

Záleží pouze na vás, jestli zvolíte dámské triko s dlouhým, nebo krátkým rukávem. Dlouhé rukávy jsou skvělé, pokud se pohybujete venku, kde fouká, mrholí, nebo sněží. Udrží pohodlnou teplotu a vy nebudete klepat kosu. Krátké rukávy zvolte, pokud jdete do kanceláře, kde je příjemné teplo a nehrozí náhlé snížení teploty.

Svetr, nebo cardigan?

Víte, jaký je rozdíl mezi svetrem a kardiganem? Kardigan je vepředu otevřený, má prodlouženou délku a může mít pásek, knoflíky nebo nic. Je praktický, protože se snadno sundává, neumažete si ho od make-upu. V některých případech je ale svetřík přece jen více elegantní.

Protože svetr zakrývá velkou část trička, stává se dominantním prvkem outfitu. Kardigan by na druhou stranu měl s tričkem ladit a netlouct se s jeho vzorem.

Pokud si přejete, aby tyto kousky hřály, volte materiály zkombinované s vlnou, kašmírem nebo akrylem.

 

Bunda na zimu, která nezklame

Kvalitní zimní bunda by měla být základním kouskem v každém šatníku. Doporučujeme si pořídit několik bund a kabátů v černé, bílé a béžové barvě. A nebojte se ani barevných variant, které nabízí například značka Desigual.

Během zimy unosíte kabáty a bundy k šatům, sukním i kalhotám. Vybírejte spíše elegantní kousky, které můžete upotřebit při různých situacích. Pokud sázíte na sportovní styl, tak by se vám mohla hodit třeba parka nebo softshellová bunda.

Volba kalhot záleží pouze na vás

Nebudeme si nic nalhávat, odhalené kotníky nejsou v zimě ideální. Pokud však necestujete příliš daleko, nebo jedete autem, klidně si je vezměte. Na ženách působí uvolněně a vkusně. Pokud patříte mezi ženy, kterým je zima, snažte se zahalit co nejvíce.

Co se týká trendů, upouští se od kalhot s úzkými nohavicemi, vysoký pas zůstává. Široké nohavice se dají skvěle kombinovat s botami na vysokém podpatku, které pod okrajem nenápadně vykukují, ale přesto vaši postavu nádherně prodlouží.

 

 

2020.03.03 | Martina Limbergová | přečteno: 30101x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda oblečení jaro trendy 2020

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Rozdíl mezi životem v Evropě a tropických oblastech

Láká vás vycestovat do tropických oblastí plných palem a krásný pláží? Ještě než vyrazíte, měly byste vědět, že se ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.08.07 | přečteno: 30137x

Vánoční osvětlení pro dokonalé kouzlo Vánoc

Také jste si už všimly, že se obchodní domy pomalu začínají odívat do vánočního hávu? Nejspíš ano, ono jde jen těžko ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.10.19 | přečteno: 30164x

Tipy na stylové dárky pro muže, které rozhodně ocení

A je to tu zase. Podzim se přehoupl do své druhé poloviny a zima se nezadržitelně blíží. A s ní samozřejmě i Vánoce. Jak...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.11.04 | přečteno: 30070x

Nic není nemožné

Jsou lidé, kteří udělají cokoliv pro splnění svých snů. A pak jsou lidé, kteří se takovým odvážlivcům smějí, ale přit...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.06.21 | přečteno: 30138x
 

Portál pro ženy