newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Hledáte ten pravý originální dárek? Zkuste mapu hvězdné oblohy!

 
Hledáte ten pravý originální dárek? Zkuste mapu hvězdné oblohy!

Vymýšlet dárky pro blízké osoby je častokrát velmi složité. Někdy si nejsme jistí, co by se dané osobě mohlo líbit, jindy máme pocit, že už všechno vlastní, pak zase chceme být originální, takže nám žádný nápad na dárek není dost dobrý. Pro tyto situace pro vás máme dobrý tip. Darujte mapu hvězdné oblohy – a ne jen tak ledajaké.

 

 

Darovat kousek umění je zajisté velmi dobrý nápad, akorát že abyste trefili vkus obdarovaného, museli byste ho znát opravdu dobře. Tušíte, zda by upřednostnil/a raději obraz ve stylu pop art, nebo třeba fotoobraz z vlastních fotek? V každém případě je ohromí hvězdná mapa životního okamžiku.

Navždy zaznamenejte nějaký konkrétní okamžik

V životě přijdou okamžiky, které bychom si chtěli v mysli uchovat navždy. Může to být den seznámení s životní láskou, svatba, narození dítěte, den, kdy jsme vyhráli nějakou důležitou sportovní soutěž, nebo jakýkoliv jiný den, který nám obrátil život naruby. Jak si na něj tu vzpomínku zachovat, aby z mysli pomalu nevymizela? Právě k tomuto účelu slouží hvězdná mapa životního okamžiku, jež může být efektní dekorací, a hlavně velmi pěkným dárkem.

Hvězdná mapa zobrazuje uspořádání hvězd v konkrétní den a místo, můžete ji doplnit ještě unikátním textem, vymyslet jí pozadí (např. fotografii) a dát jí tvar (třeba srdce). Jde o dárek, kterým určitě zahrajete na city, dost možná obdarovaného dojmete k slzám.

Jak získat personalizovanou hvězdnou mapu?

Je to poměrně jednoduché. Hvězdnou mapu konkrétního životního okamžiku lze objednat přes Galamaps.cz. Mají vlastní aplikaci, ve které si zadáte potřebné informace a vyberete si obraz tak, aby byl vyšperkovaný na míru. Již před objednáním tedy vidíte, jak bude hotový obraz vypadat, a už jen počkáte na jeho výrobu na míru a dodání.

Odkud se berou data pro konkrétní obraz?

Na Galamaps.cz berou informace ze zdrojů astrologicko-vědeckých dat, z katalogu mise Hipparcos. Dle vámi zadaného data a místa jsou schopní v tomto katalogu dohledat konstelaci hvězd s naprostou přesností. Mimochodem, dokážou vyhledávat nejen do minulosti, ale i do budoucnosti, pokud byste toho chtěli nějak využít. Co byste řekli na to, že byste tímto typem obrazu sdělili datum svatby?

Ve stejném e-shopu lze mimochodem objednat i další hezké obrazy, jež mohou posloužit jako dárky. Velmi pěkná je také mapa konkrétního místa, třeba místa, kde jste se s danou osobou potkali, nebo k němuž máte nějaký speciální vztah. Hezké jsou i obrazy znamení zvěrokruhu či souřadnice místa.

Originální obraz si obdarovaný určitě někam vystaví. Může ho nejen zavěsit na zeď, ale také jen postavit na poličku a opřít. Nebojte se, že by se pro něj nenašlo využití. Obraz je navíc dárkem zcela neutrálním vhodným pro obě pohlaví, osobu různého věku atd.

 

2022.07.16 | Nina Albertová | přečteno: 30292x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: dárek originální dárky hvězdná mapa

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jaké barvy bot budou vládnout na svatbách tuto sezónu?

Chystáte se na svatbu v této sezóně a přemýšlíte, jaké barvy bot budou trendy a perfektní k Vašemu outfitu? Boty jsou ve...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.04.03 | přečteno: 30247x

Jaký věkový rozdíl je normální?

Kolik let od sebe dělí vás a vašeho partnera? Řadíte se do průměrného ideálu nebo jste museli čelit pohledům a narážk...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.07.28 | přečteno: 30659x

Srdce oceánu

Vlastnit drahý kámen se vždy nemusí vyplatit. ...
 
celý článek | Darina Adámková | 2013.07.23 | přečteno: 30267x

Koberce a alergie na prach

Máte doma alergika? A nevíte, jakou podlahovou krytinu pořídit? Přemýšleli jste nad kobercem, ale nevíte, zdali je vhodn...
 
celý článek | Admin | 2017.10.09 | přečteno: 30271x
 

Portál pro ženy