newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Chcete konečně opravdu zhubnout? Obraťte se na výživového poradce

 
Chcete konečně opravdu zhubnout? Obraťte se na výživového poradce

Plavková sezóna skončila a mnoho z nás se opět rádo zahalí do širokého zimního kabátu, abychom skryli svou silnou postavu. Jenže i tak budeme dobře vědět, že to není řešení našich nadbytečných kilogramů a ty nás jen tak nepřestanou trápit. Nejde přitom jen o vzhled, ale také o zdravotní důsledky obezity. Jenže co s tím? Hubnutí, diety na všechny možné i nemožné způsoby, cvičení do úmoru a znovu nabírání pracně ztracených kilogramů je neustále se opakujícím strašákem, který některé ženy přímo děsí. Možná je to nejvyšší čas obrátit se na odborníky.

 

 

Obraťte se na výživového poradce

Shodit svou nadváhu je těžké, ale daleko těžší je nově nabytou váhu a postavu udržet, když už se vám to přece jen podaří. A v tom je právě zakopaný pes oněch diet. Ty jsou totiž jen krátkodobým řešením a nehledí na dlouhodobá hlediska. Nejde totiž trvale zhubnout a udržet se na dobré váze pomocí drastické diety, ale jen díky změně jídelníčku. Taková změna musí být dostatečně radikální, ale zároveň natolik příjemná a přijatelná, aby se dala udržet s chutí i po dosažení cíle. Na sestavení vyváženého, kvalitního a chutného jídelníčku je dobré obrátit se na odborníka, tedy výživového poradce. Jistě, můžete se zkusit obejít bez něj, ale bude to minimálně velmi náročné a to jak časově, tak i finančně.

 

Čas na změnu

Jednou ze známých a úspěšných firem na poli výživového poradenství je společnost NATURHOUSE, která má za sebou již ohromnou řadu spokojených (tedy zdravých a hubených) klientek a klientů. Chcete také změnit svůj život? Pak si objednejte výživové poradenství zdarma. Čeká vás více než půl hodina s nutričním terapeutem, který dokáže zhodnotit váš stav díky certifikovanému diagnostickému přístroji a vytvořit vám na míru vzorový jídelníček a osobní doporučení pro úspěšný start hubnutí. A co je velmi důležité, umí také skvěle motivovat. Vždyť právě nedostatek motivace je problémem, který tak často vede k opětovnému sklouznutí do starých nezdravých kolejí.

 

Hubnutí pod dohledem

Konzultace ohledně stravy a změny životního stylu je potřeba opakovat a to nejlépe každý týden. Možná se vám to zdá zbytečné, ale jen tak včas zjistíte, jestli někde neděláte chybu. A také si pořád dokola upevňujete svou motivaci, což je neméně podstatné. Tyto konzultace se v NATURHOUSE neplatí, stejně tak získáte i jídelníček na hubnutí zdarma. Finanční prostředky budete investovat pouze do přírodních produktů této firmy, které vám pomohou s hubnutím i zdravím. Jsou to doplňky stravy, které pomáhají odvádět přebytečnou vodu, spalovat tuky či zrychlovat metabolismus. Nejsou to ale v žádném případě žádné „zázračné tabletky“, které slibují nemožné. Jde kvalitní produkty na bylinné bázi, které mají velmi přínosné výsledky. Velkou výhodou této firmy je její dostupnost, pobočky najdete téměř v každém větším městě po celé republice a tak není problém si pravidelně udělat chvilku času na návštěvu centra.

 

Chce to čas

Ani od hubnutí pod dohledem výživového poradce, nebo možná právě pod ním, nemůžete čekat zázraky extra rychlého úbytku kilogramů. Jistě jste už mnohokrát slyšely, jak je takové hubnutí nevhodné, a to opravdu platí. Zbavit se nadváhy chce čas a nedá se dopředu říci, kolik ho bude třeba právě ve vašem případě. Ovšem pod odborným dohledem je daleko větší pravděpodobnost, že snaha opravdu přinese kýžené výsledky.

 

Cílem hubnutí v NATURHOUSE není naordinovat vám přísnou dietu, ale naučit vás jíst zdravě a vyváženě, protože jedině to vede k dlouhotrvajícímu výsledku. Tak co, není čas vykašlat se na neforemný volný kabát a pořídit si raději krásný přitažlivý model obepínající vaši novou vysněnou postavu?

 

Image courtesy of patrisyu at FreeDigitalPhotos.net

2014.09.20 | Martina Limbergová | přečteno: 30058x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Hubnutí; životní styl; zdraví; výživový poradce

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Yamato bubeníci

YAMATO bubeníci “ ROJYOH – the beat on the road“ 20thanniversary tour 2013   S...
 
celý článek | Irena Lochmanová | 2013.03.10 | přečteno: 30104x

Dokonalý relax v Tatrách? To je nové moderní ubytování v přírodě!

Máte toho v práci už dost a jste rozhodnutá, že si zasloužíte pořádnou relaxaci? V tom případě určitě stojí za to zahrno...
 
celý článek | Admin | 2020.03.14 | přečteno: 30075x

Sex na jednu noc? Ano, ale nezapomínejte na důležitá pravidla!

Být single má určité výhody, ale také nevýhody. Mezi ně patří i nedostatek sexu. Jistě, autoerotika je občas příjemná, a...
 
celý článek | Lea Kubová | 2019.08.18 | přečteno: 30196x

Nestárnoucí české stavebnice, které budou bavit i vaše děti

Jsou hračky, které prostě nestárnou. Bavily nás, někdy už i naše rodiče a budou bavit i naše potomky. Právě mezi ně p...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.11.20 | přečteno: 30381x
 

Portál pro ženy