newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

5 tipů, jak ušetřit při vánočních nákupech

 
5 tipů, jak ušetřit při vánočních nákupech

Vánoce jsou časem radosti a lásky. Ale co si budeme povídat, obvykle znamenají také průvan v naší peněžence. Dárky, výzdoba, stromeček, cukroví a sváteční pohoštění, to vše jsou výdaje, které s naším rozpočtem mohou pořádně zahýbat.Většina z nás proto přemýšlí, jak alespoň trochu ušetřit. Inspirujte se našimi pěti tipy a pořiďte vánoční nákupy co nejvýhodněji.

 

1) Věrnostní kluby

Máte své oblíbené obchody, kam se vracíte? Pak určitě využívejte jejich věrnostních výhod. Dnes je nabízí supermarkety, hobbymarkety, drogerie, hračkářství i obchody s módou. Někde sbíráte body, které pak proměníte na slevu, jinde vám budou chodit na e-mail slevové kupóny nebo budete moct s kartičkou výhodněji nakoupit určité produkty. Přihlášení do věrnostního klubu vás nic nestojí a můžete díky němu docela ušetřit. A nemusíte se ani bát peněženky plné plastových kartiček. Stačí si stáhnout aplikaci, kam si je všechny jednoduše nahrajete. Můžete je tedy v klidu nechat doma v šuplíku a v obchodě vytáhnout jen svůj mobilní telefon.

2) Akce, slevy, letáky

Možná si říkáte, že nemáte čas prohlížet reklamní letáty a objíždět obchody. Jenže právě díky akcím můžete ušetřit nemalé peníze. Třeba suroviny na pečení pořídíte i za polovinu, pokud je nakoupíte v různých akcích. Obcházet více obchodů samozřejmě stojí nějaký čas. Ale dnes už jsou supermarkety prakticky na každém rohu. Pokud bydlíte nebo pracujete ve větším městě, nejspíš jich po cestě míjíte hned několik, nemám pravdu? Jistě tedy nebude velkým problémem zastavit se na nákup zrovna tam, kde mají v letáku suroviny nebo další věci, které právě potřebujete. Letáky si navíc můžete prohlédnout jednoduše online, kdykoliv budete mít pár minut času.

3) Slevové portály

I při online nakupování můžete využít různých akcí a slev. A rozhodně to doporučuji, ušetříte tak stokoruny i tisíce. Sledovat různé oblíbené obchody, jestli náhodou nenabízí nějakou slevu, by samozřejmě bylo velmi úmorné. Daleko jednodušší je sledovat jeden slevový portál, kde najdete vždy aktuální slevové kupóny do stovek obchodů na jednom místě, pěkně přehledně rozdělené a s podrobným návodem, kdy a jak lze slevu využít. Kupóny nebo kódy vám umožní nákup v e-shopu levněji a to se rozhodně vyplatí. Velmi bohatou nabídku kupónů a slevových kódů najdete například na portálu www.kuponovnik.cz. Můžete si tu vyhledat konkrétní věc, podívat se na nabídku tématicky rozdělených slev nebo si ze seznamu obchodů vybrat ten svůj oblíbený. Rychle a jednoduše si tak vyhledáte třeba všechny slevy na aboutyou.cz, čím dál oblíbenějšího e-shopu s módou. A můžete se tu inspirovat i články na blogu nebo si pročíst recenze.

4) Srovnávače zboží

Dobře ušetřit se dá při nákupu na internetu už jen tím, že vybranou věc nekoupíte v prvním e-shopu, kde na ni narazíte, ale nejdříve si srovnáte ceny. Existují různé srovnávače cen, těmi neznámějšími a nejvyužívanějšími jsou jistě Heuréka.cz a Zboží.cz. Najdete tam nejen porovnání, za jakou cenu se zboží prodává v jednotlivých e-shopech, ale i rady, tipy a recenze.

5) Black Friday

Pojem Black Friday, neboli Černý pátek, u nás už zlidověl. Původní Black Friday k nám přišel z USA, kde připadá na den po Dni díkůvzdání, tedy čtvrtý pátek v listopadu. Už od roku 2005 je tento den v Americe nejrušnějším nakupovacím dnem roku. Obchodníci nabízí velmi výrazné slevy a díky tomu vypuká doslova nákupní šílenství. Tato nákupní horečka se postupně rozšířila i k nám, i když zdaleka ne v tak masivní podobě. Každopádně ale díky těmto slevám můžete značně ušetřit. A dokonce to ani nemusí být jen v ten jeden předem daný den. Mnoho obchodníků nabízí Black Friday i v jiných dnech, týdnech a někde i v průběhu celého roku. Nemá takovou akci náhodou i obchod, ve kterém plánujete nakoupit? I tyto slevy najdete přehledně na portálu kuponovnik.cz, stačí zadat do jeho vyhledávače heslo Black Friday.

 

 

2021.11.19 | Martina Limbergová | přečteno: 30058x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: nákupy internet slevy black friday slevové kupóny slevové kódy kuponovnik

 
archiv

Nejzajímavější články

 

BOJ PROTI VIROVÉMU ONEMOCNĚNÍ BEZ NUTNÉ NÁVŠTĚVY LÉKÁRNY. STOP CHŘIPCE!

Nevlídné zimní počasí, razantní výkyvy teplot, přecházení ze zimy do přetopené místnosti a naopak, to vše nahrává oslabe...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2019.02.05 | přečteno: 30063x

Doma pohodlně, ale moderně. Co nosit, aby vám to slušelo?

Za poslední rok využili lidé domácí oblečení více než cokoliv jiného. Homeoffice způsobil, že mnoho lidí trávilo v teplá...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.08.26 | přečteno: 30303x

Pes - pro někoho domácí mazlíček, zvíře nebo i dítě

Udělá loužičku na nový koberec? Rozkouše Vám oblíbené boty nebo spodní prádlo? Vytahá celý odpadkový koš po bytě? Zlo...
 
celý článek | Zuzana Ditzelová | 2014.04.16 | přečteno: 30079x

Strach

  Strach z každé kapky vody... ...
 
celý článek | Veronika Tvarůžková | 2014.07.01 | přečteno: 30086x
 

Portál pro ženy