reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Jen tak si být nevěstou

 
celý článek | Zuzana Ditzelová | přečteno: 30042x 2014.06.18

5 dámských kabelek, které musí mít každá žena

 
celý článek | Admin | přečteno: 30072x 2016.04.02

Cheesecake dvou barev

 
celý článek | Kateřina Pořízová | přečteno: 30254x 2016.03.06

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

4 top střihy plavek, které jsou nadčasové

 
4 top střihy plavek, které jsou nadčasové

Léto je tady za pár týdnů, a proto je nejvyšší čas začít se poohlížet po zbrusu nových plavkách. Protože ty loňské rozhodně nestačí. Možná si kladete otázku, jaký typ vybrat. Střihů i barevných kombinací je celá řada. Dejte přednost takovým, které vám budou dobře sedět s ohledem na vkus i postavu. Představíme vám 4 top střihy, které jsou doslova nadčasové a do módy se vrací s železnou pravidelností.

 

Trojúhelníčkové plavky se zavazováním za krk

Máte rádi jednoduché plavky, které vám budou slušet a ve kterých se budete cítit skvěle? Pak vyzkoušejte trojúhelníčkové za krk. Sluší ženám s malým i větším poprsím (mimochodem v nabídce jsou i vyztužené) a navíc zavazování za krk je praktické a podtrhuje ženskost a eleganci. Zkrátka trojúhelníčkové plavky se zavazováním za krkem jsou smyslné a jistě oceníte skutečnost, že je můžete kdykoliv rozvázat při opalování a utáhnout podle potřeby.

 

Bez push-upky ani ránu

Ne nadarmo se říká, že push-up podprsenka je geniální vynález 20. století. Push-up podprsenka dokáže zvětšit velikost poprsí až o dvě čísla, což je krásné. Proto už málokterá žena může říci, že má opravdu malá ňadra. Protože s push-upkou lze dosáhnout skvělých výsledků. A to samé platí u plavek. Vyztužené košíčky, které dodají prsům nejen objem, ale také krásný a smyslný tvar, jsou doslova zázračné. Samozřejmě pouze v případě, že vaše ňadra jsou spíše drobnější. Možná si říkáte, že takové plavky budou déle schnout. Pokud ale vsadíte na kvalitní materiál, věřte, že budou suché rychle. Případně můžete nenápadně maličko promačkat a přebytečnou vodu tak vyždímat. Ale jen velmi opatrně.

Push-up plavky patří obecně mezi nejoblíbenější a natolik nadčasové, že z módy snad nikdy nevyjdou. Naopak, jejich design a komfort se neustále zdokonaluje. Pamatujete si v 90. letech na Evu Herzigovou, českou topmodelku, která propagovala push-up podprsenku? Na tuto reklamu patrně slyšeli především muži. Dnes už je push-upka dostupná pro všechny a plavky v tomto střihu vám vykouzlí nádherný dekolt.

 

Bandeau a plavky bez ramínek vám budou slušet

Sháníte krásné a trendy dvoudílné plavky, které dokonale podtrhnou vaši ženskost? Vsaďte na bandeau plavky bez ramínek. Tento střih plavek perfektně drží a nepotřebuje ani ramínka. Ty mohou být součástí outfitu a lze je odepnout, nebo je zakoupíte rovnou bez ramínek. Tento střih plavkové podprsenky je velmi slušivý, pohodlný a krásně se v nich opálíte. Už žádná bílá nebo spálená ramínka, ale krásné a rovnoměrné opálení. A že by podprsenka mohla sklouznout? Není třeba se obávat, střih bandeau drží skvěle. Dokonale obepnou vaši postavu a zvýrazní hrudník. Plavky bez ramínek jsou vhodné zejména pro ženy, které mají spíše menší nebo středně velká ňadra.

Některé plavky tohoto střihu jsou k dostání také s kosticemi nebo vycpanými košíčky. Můžete tak získat výstřih snů. A hlavně bandeau plavky bez ramínek jsou stálicemi. Pokud je koupíte letos, máte jistotu, že i za rok budou trendy.

 

Tankiny – ani plavky ani šaty

Velmi zajímavým plavkovým střihem, který zaujme na první pohled, jsou tankiny. V posledních letech si však našly řadu příznivců a není se čemu divit. Tankiny jsou jedinečné v mnoha ohledech a pokud se je naučíte nosit, budou vás bavit.

Tankiny se skládají z plavkových kalhotek, které jsou stejné jako u běžných dvoudílných bikin. Vrchní část připomíná tílko nebo topík. Je ušitá z plavkové látky a může mít vyztužené košíčky. Výhodou je, že top zakryje určité rizikové partie, a navíc si stačí obléknout ještě sukni nebo šátek a máte krásný plážový outfit. Tankiny nosí ženy jakékoliv postavy, štíhlé, samozřejmě nejvíce je ocení plnoštíhlé a pak také těhotné ženy, protože tankiny zakryjí bříško, které zároveň ochrání před nežádoucími slunečními paprsky.

 

 

 

 

2019.04.19 | Martina Limbergová | přečteno: 30558x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: plavky léto trendy 2019 tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vyzkoušejte barvení vajec přírodními prostředky

  Barvení vajec pro koledníky neodmyslitelně patří k velikonočním zvykům. Chtěly byste letos místo kupovanýc...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.03.27 | přečteno: 30214x

Letní saláty

Léto je tady, ač to tak zatím příliš nevypadá. A v tomto období veder dávám většinou přednost salátu před svíčko...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.07.06 | přečteno: 30138x

Dáša (65 let): Cítím se jako páté kolo u vozu

Dobrý den, už 6 let mám vztah s jedním vdovcem. Bydlíme odděleně, ale navštěvujeme se o to častěji, s jeho syny vychá...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.06.18 | přečteno: 30190x

Pěstování rýmovníku krok za krokem. Nejčastější chyby.

O účincích rýmovníku - pokojovky, která vás zbaví rýmy a nachlazení - a jeho pěstování už jsem toho sepsala...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.07.28 | přečteno: 39085x
 

Portál pro ženy