newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

4 jedinečné tipy, které v posteli prostě musíte vyzkoušet

 
4 jedinečné tipy, které v posteli prostě musíte vyzkoušet

Zdá se vám, že už touha po těch letech společného soužití trochu slábne? Na milování se netěšíte tolik jako dřív a stává se z něj spíš povinnost než oblíbená aktivita plná rozkoše? Pak je na čase s tím něco dělat. Dobrý sex je totiž pro spokojený vztah velmi důležitý. Pojďte se o něj postarat!

 

 

Žádný muž si nebude stěžovat na partnerku, která je v posteli aktivní, spíš naopak. Tak se nebojte a vymyslete na příští společné postelové chvilky cokoliv originálního, co vás oba pořádně rozpálí. Máme pro vás pár tipů.

1. Sexy prádlo nebo nějaký obleček

Přijde vám erotické prádlo jako obyčejná věc? A kolikrát týdně ho nosíte? Většině žen jsou pohodlnější bavlněné kalhotky a není na tom nic špatného. Čas od času však není k zahození obléknout si něco odvážnějšího. Třeba rovnou podvazkový pás či kostým nezbedné školačky. Na ten ostatně nemusíte nic speciálního kupovat. Krátkou sukni, bílou košili a kravatu jistě najdete i doma.

2. Trocha afrodiziaka

Co takhle uvařit dobrou večeři a do jídelníčku zařadit afrodiziakální potraviny? Patří mezi ně třeba chřest, celer, med, ryby a mořské plody, ořechy, dýňová semínka, čokoláda. Něco z toho si určitě vyberete. A kdyby ne, můžete do sklenky vína nenápadně kápnout španělské mouchy.

3. Kostka ledu

Co byste řekli zpříjemnění, které vás nebude nic stát? Stačí mít v mrazáku tvořítko na led. Dnes do něj nalijte vodu, dejte ho zmrazit a zítra večer máte o zábavu postaráno. Jestli budete studit vy partnera, nebo on vás, je úplně jedno. Přejíždění ledovou kostkou po nahé kůži bude zážitek pro oba dva.

Tip: Podobně si lze vyhrát se šlehačkou, zmrazit můžete i džus nebo sladkou šťávu. Voda je však nejpříjemnější, jelikož od ní nebudete celí ulepení.

4. Hračka pro dospělé

Chcete-li zažít něco nového, navštivte sexshop a na společné hrátky se trochu vybavte. Zkuste klasický vibrátor, vibrační vajíčko či venušiny kuličky. Pro muže bude dobrá vakuová pumpa. Možností je spousta a vy si je všechny snadno prohlédnete online. Balíček si můžete nechat diskrétně doručit až domů, bez zbytečného studu. Litovat určitě nebudete!

 

2018.08.30 | Lea Kubová | přečteno: 30659x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: sex vztahy erotické prádlo erotické pomůcky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Proč ženy zůstávají v nefunkčním vztahu?

Je skvělé, když si dva lidé rozumí a žijí spolu šťastně a spokojeně. Bohužel to ale  v mnoha případech není tak ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.06.18 | přečteno: 30052x

Mantinely cop zajistí vašemu miminku příjemný a bezpečný spánek

Příchod miminka do rodiny znamená obrovskou dávku štěstí. A také zodpovědnosti, aby bylo vždy v bezpečí a cítilo se dobř...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.05.30 | přečteno: 30219x

Podnikatel Marek Novotný: Nemusím mít tvrdé lokty, stačí být slušný a mít dobrou strategii

Marek Novotný je olomouckým rodákem a velkým patriotem. Už třicet let vede úspěšnou realitní kancelář a své podnikání ro...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.09.13 | přečteno: 30571x

Jarní počasí je pro náš organismus blahodárné. Ale pozor na oči. Co je ohrožuje a jak rizika eliminovat

Určitě je každá z nás potěšena přílivem slunečních paprsků, kterého jsme se konečně v posledních dnech dočkaly. Ochotně ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.04.16 | přečteno: 30166x
 

Portál pro ženy