newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

3 způsoby, jak si najít chlapa na celý život

 
3 způsoby, jak si najít chlapa na celý život

Pokud se vám zdá, že jste ta poslední ženská na světě, která ještě nemá doma chlapa, nezoufejte. Nejste ani zdaleka jediná, právě naopak.

 

 

Kvalitních potenciálních partnerů je málo, ale existují. Je jedno, jestli jste čerstvá dvacítka, táhne vám na čtyřicet, nebo byste ráda trávila podzim života s novou mužskou oporou po svém boku. Vždy můžete uspět. Stačí jen vědět, kde hledat.

 

Najděte si chlapa v práci

Říká se, že vztahy pěstované na jednom pracovišti jsou automaticky odsouzené k zániku. Něco na tom možná bude, ale rozhodně to neplatí vždy a všude. Pokud máte vyhlídnutého nějakého fešáka, který by stál za hřích, nemilosrdně zaútočte.

Samozřejmě je ideální, když se jedná o kolegu, jenž má stejnou či alespoň obdobnou pracovní pozici jako vy. Jistě, můžete randit i se svým šéfem, ale tyhle vztahy opravdu nedopadají moc dobře. Zvláště to pak platí v případě, kdy je váš nadřízený ženatý.

Chodit s podřízeným však také nemusí být žádná trefa do černého. Muži jsou obvykle chodící ega a chtějí ve vztahu dominovat. Jakmile ale bude muset váš nový objev poslouchat osm hodin denně vaše rozkazy, brzy ho to přestane bavit.

 

 

Zkuste štěstí na diskotéce

Chodíte-li pařit do baru či na diskotéku s kamarádkami, můžete zkusit štěstí třeba tam. Výhodou seznamování se v baru je alkohol. Zábrany se obvykle po pár skleničkách docela rychle vytrácí. Díky tomu se uvolníte a konverzace pak probíhá daleko snáze.

Nesmí se to však s tím alkoholem příliš přehánět. Nejedna slečna odešla z diskotéky s dárečkem ve svém lůně. S trochou snahy a kopou štěstí ale můžete i na takové akci mít kliku a najít si svého pana vysněného. Nebyla byste první ani poslední.

 

 

Moderní seznamka

Velmi populárním způsobem hledání polovičky jsou samozřejmě seznamky. Už dávno nejde o inzeráty v pochybných časopisech, ale o moderní a hlavně efektivní prostředek k nalezení vhodného chlapa.

Ty nejlepší TOP seznamky jsou velice efektivní. Jejich prostřednictvím můžete najít muže svých snů takřka bez námahy. Většinou stačí zadat potřebná data jako věk, výška nebo vzdělání a do několika vteřin se vám na obrazovce ukáží potenciální životní partneři. Pak už stačí své favority jen oslovit.

Je ale pravdou, že seznamek je v současnosti i na českém internetu opravdu halda. Najít tak tu vhodnou může být pro laika poměrně složité. Z toho důvodu je nejlepší navštívit web TopSluzba.cz, kde krom jiného dostanete přístup i k databázi těch nejlepších seznamek u nás, a to včetně slovního hodnocení.

Mějte však na paměti, že valná většina z nich je nějakým způsobem zpoplatněna. Obvykle se však nejedná o žádné horentní sumy. V případě, že si opravdu chcete najít chlapa na celý život, na nějakou tu stovku byste hledět neměla.

 

 

 

2020.09.25 | Lea Kubová | přečteno: 30301x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: vztahy . láska seznamka kde se seznámit

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak dosáhnout cíle?

Každý z nás si chce splnit své sny a přání, jen nám občas chybí ta pravá motivace, která by nás posouvala dál. V tomto č...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.01.31 | přečteno: 30138x

Vrátíme Vám úsměv za 2 dny - ALL on 4

Ztráta zubů je pro člověka vždy nepříjemná (z funkční i estetické stránky) a vždy zásadním způsobem sníží kvalitu jeho ž...
 
celý článek | Admin | 2019.08.14 | přečteno: 30555x

Kouzelná moc květin aneb jak je to s růžemi?

Květiny mají mnohem hlubší duchovní význam na lidskou duši, než se může na první pohled zdát. Podobně jako duchovní p...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2017.05.30 | přečteno: 30072x

Máte strach odejít ze vztahu, který už nefunguje? Zjistěte proč

Někdy není lehké rozpoznat den, kdy bychom měly ze vztahu odejít. Partnera máme rádi, cítíme všechna přání a víru, ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.05.15 | přečteno: 30225x
 

Portál pro ženy