newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

10 nejlepších kousků na letošní jaro

 
10 nejlepších kousků na letošní jaro

Jasná a kontrastní jarní móda potěší různými styly, zajímavými potisky a barvami. Navzdory osobním vizím a odlišnému zaměření předních módních domů se na jaře 2022 shodly a vybraly 10 nejlepších trendů nové sezóny. Co je tedy na vrcholu tohoto trendu? Zjistěte to s nejlepší službou výhodného nakupování od Shopsy.

 

Volné střihy kabátů

Jarní kabáty se rok co rok objevují ve všech kolekcích. Liší se pouze jejich konfigurace. Na jaře 2022 jsou v módě volné střihy. Barva není tak základní. Ale na vrcholu popularity byly varianty v limetkovém odstínu, pruhované a kostkované potisky.

Lehký bombardér

Oříznuté modely bomber jsou ideální pro každodenní nošení. Bundu doplňte trendy boyfriend džínami a módními teniskami.

Šaty Mackintosh

Do jarní módy vtrhly pestrobarevné mackintoshe, které potěší neobvyklým střihem. Nejnovějším trendem v tomto odvětví je plášť mackintosh. Elegantní modely zdůrazňují pas a rozšiřují se směrem dolů. Vrcholem tohoto produktu je jeho hravost: při pohledu na dívku v šatech se zdá, že pod nimi nic není. 

Krajkové šaty

Krajka je jedním z hlavních trendů této sezóny. Zvláště dobře vypadají krajkové šaty-flanel v nahých odstínech. Zkombinujte je s romantickými lodičkami a lakonickými šperky.

Klasické sako

V sezóně 2022 jsou v módě klasická pánská saka, která vypadají obzvlášť efektně na křehkých dívkách. Sako však může mít jakýkoli tvar a v módě jsou zaručeně nejvíce pruhované a kostkované potisky.

Volné tričko

Zařaďte do svého šatníku košili volného střihu z průsvitného létajícího materiálu. Bílá halenka bude jistým způsobem. Neméně důležitá bude lila, modrá nebo levandulová.

Prostorné kalhoty

V sezóně 2022 se do módy vracejí volné kalhoty. Mohou být vyrobeny v klasickém nebo sportovním stylu, hlavním pravidlem není těsnost, pouze pohodlí a komfort. 

Kožená sukně

Na vrcholu popularity jsou sukně z ekokůže. Neomezujte se ve výběru stylu. Asymetrické, rozšířené a vypasované modely v jasných barvách budou dokonalým doplňkem stylové image.

Rolákový svetr

Minimalistické roláky vypadají stylově a lichotí vaší postavě. Obarvěte svůj šatník černým, červeným nebo vyobrazeným rolákem.

Pletený oblek

Kvalitní úplety jsou stálicí módních kolekcí. Pokud si chcete pořídit kalhotový komplet s vycpaným svetrem a kalhotami s vysokým pasem, podívejte se na něj blíže.

 

 

2022.05.31 | Lea Kubová | přečteno: 30412x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda trendy 2022 tipy jaro

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Potemnělý ráj – čtivý koktejl romantiky a napětí

Z dřívějších recenzí už možná víte, že Markéta Harasimová patří mezi mé oblíbené autorky. Opět jsem se tedy těšila na je...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.06.26 | přečteno: 30081x

Věci, které se ve školách neučí

Možná vám to přijde jako poněkud staromódní téma. Všem je nám jasné, že na některé životní situace školní osnovy neexist...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.11.07 | přečteno: 30168x

Naše tipy pro elegantní jarní outfit

Vypadat skvěle v jakémkoli ročním období je pro každou z nás jakousi samozřejmostí. Co si ale obléct do poč...
 
celý článek | Admin | 2016.04.26 | přečteno: 30110x

Týden ve Skotsku-druhá část

Skotsko je velmi krásná, velmi bohatá a velmi deštivá země, takže ani jeden velmi pěkný týden se nedá obsáhnout do je...
 
celý článek | Lucie Martincová | 2014.09.02 | přečteno: 30138x
 

Portál pro ženy